2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ثبت نام کنید تا 10 دلار آمریکا پاداش تازه وارد دریافت کنید! من با تماشای ویدیو در اینجا بیش از 200 د ...

چیه این؟

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤
ثبت نام کنید تا 10 دلار آمریکا پاداش تازه وارد دریافت کنید! من با تماشای ویدیو در اینجا بیش از 200 د ...

دلت خوشه ها

دلار آمریکا مگه کشکه

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
فعلا که دارم درس میخونم هنر و اینام که ندارم و راستش علاقه ام ندارم  دیگه هیچی نمیمونه دیگه ک ...

دوره های مربی گری مهد رو شرکت کن چند ماهه بهت مدرک میدن بعد برو مربی شو اگه دوست داری یا برو ناخن کار بودن یا تتو رو یاد بگیر تو سالن ها کار کن

🖤🥀
فحش چرا... نه من که جایگاه شغلم خیلی خوبه دولتی رسمی با پرستیژ اساسی اما دلم مرخصی زیاد میخواد

مرخصی بدون حقوق بگیر دختر خالم تو بانکه هردیقه میگیره دو هفته دوهفته میرن شمال

لایکم‌ نکنید💖
رشتتم جوریه که نمیتونی ب راحتی شاغل شی حتی بعد از فارغ‌التحصیلی 🥲💔

نه دوسش دارم از اللنه برا آموزش پرورش میخونم

یه مدت کوتاه رفتم تو مهدکودک دیونه شدم دیگه گریم میومد عصبی شدم یه هفته دوم نیاوردم😂

اره روانشناسی اشباعه همون اموزش پرورشم پنجاه پنجاهه

ولی اصلا استعداد و علاقا حسابداری و مدیریت نداشتم

گاهی میگم انصراف بدم برا فرهنگیان میترسم قبول نشم از طرفی دانشگاه دولتیم و رشتمم اوردنش اسون نبود میترسم همینم نیارم از اینجا مونده و از اونجا رونده بشم

لایکم‌ نکنید💖