2777
2789
عنوان

فمنیست بودن و توهین به پیامبر و امامها

| مشاهده متن کامل بحث + 1933 بازدید | 45 پست
توهین به اعتقادات هرکسی اشتباهه.ولی اسلامم همچین ارزشی نداده ها به زنا.این زنده به گور کردنم مال دو ...

ببین حتی همین زن گرفتن های زیاد

تا حضرت خدیجه و حضرت زهرا زنده بودن مگه پیامبر و امام علی زن دیگه ای داشتن؟؟؟ نه 

بعدش که فوت شدن بخاطر زنهای بی سرپرست زیادی که بخاطر اون جنگ های اول اسلام توی جامعه بی حامی و سرپرست و خرجی بودن مجبور شدن بگیرن.از سر هوا و هوس نبوده که

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توهینی ندیدم والا . فقط برابری می‌خوان.  چون این دین برابری نداره.و دیگه به قوانین ۱۴۰۰سال پ ...

من خودم یه پا طرفدار حقوق برابر هستم و همش در حال دعوا با این مردهای سر کار که اونا همه جوره راحتترن

اما حرفم سر توهین به اسلامه 

واقعا حتی بگو در حد ۱۴۰۰ سال پیش واقعا ارزش و اهمیت به زن نشون دادن

من خیلی مذهبی نیستم ولی خوب با توهین به امام و پیامبر مخالفم

ولی توی اسلامم خیلی برابری واسه زن و مرد نیس 

مثلا چرا چندتا زن داشتن 

چرا این حق واسه زنا نیس

چرا با اینکه میگن خدا نه زنه نه مرد تو قرآن از ضمیر مرد استفاده شده ؟؟

آرزوی قشنگترین ها برای تویی که داری اینو میخونی گلی ❤🌱
من خودم یه پا طرفدار حقوق برابر هستم و همش در حال دعوا با این مردهای سر کار که اونا همه جوره راحتترن ...

عزیزم تو سوره ی نسا چند‌ جا گفته مردان برتر از زنان اند قران که تحریف نشده و مال تمام دوران هاست اینو چه جوری میخواید توضیح بدید  فقط خواهشا نیاین بگین این تفسیر داره و نمیدونم منظورش فلان برتریه ی دلیل منطقی بدید 

من خودم معتقدم ولی هر چی بیشتر مطالعه میکنم به این نابرابری بیشتر پی میبرم پس فکر نکنید با فرد غیر مذهبی طرفید  انگار اراده ی خدا این بوده ما زن ها فقط برای ادامه ی نسل و خوشی مردا آفریده بشیم جوری که میگه زنان شما کشتزار شماهستند و تو قرانم بیشتر مخاطب مردا هستن و از لذت های  اون دنیا برای مردا میگه حالا از احکام بی منطق که مربوط به زن ها هستش دیگه صحبت نمیکنم 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
من خیلی مذهبی نیستم ولی خوب با توهین به امام و پیامبر مخالفم ولی توی اسلامم خیلی برابری واسه زن و م ...

منم مسسسسسلما با چند همسری مخالفم وحححححشتناک

اما راجع به خدا اینو خودم خیلی رفتم تحقیق راجع بهش 

و اینو متوجه شدم آخر که چون حالا اصلا نمیشه جنسیتی برای خدا گفت اما موقع اسم بردن ازش چون خودتون که حتما میدونید تمام کلمات عربی مونث یا مذکر هستن چون کلمه الله مذکره برای همین ضمیرهاش هم مذکر استفاده میشه

ببین حتی همین زن گرفتن های زیاد تا حضرت خدیجه و حضرت زهرا زنده بودن مگه پیامبر و امام علی زن دیگه ا ...

این توهین امیزترین دلیلیه که میشه برا ازدواج متعدد ائمه اورد.یعنی چی؟فقط حضرت خدیجه و فاطمه ادم بودن و احساس داشتن و مهم بود هوو نداشتنشون؟بقیه زنا به درک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم تو سوره ی نسا چند‌ جا گفته مردان برتر از زنان اند قران که تحریف نشده و مال تمام دوران هاست این ...

خوب اگه خودت میدونی تفسیر دیگه ای داره چرا داری اصرار به چیز دیگه میکنی؟😅

من نیومدم از تک تک مسائل اسلام دفاع کنم

میگم وقتی فحش دادن به پیامبر و امام رو میبینم واقعا ناراحت میشم و خجالت میکشم 

عزیزم تو سوره ی نسا چند‌ جا گفته مردان برتر از زنان اند قران که تحریف نشده و مال تمام دوران هاست این ...

اره نه فقط اسلام بلکه همه ی دین ها اینجوری بودن و هستن

آرزوی قشنگترین ها برای تویی که داری اینو میخونی گلی ❤🌱
این توهین امیزترین دلیلیه که میشه برا ازدواج متعدد ائمه اورد.یعنی چی؟فقط حضرت خدیجه و فاطمه ادم بودن ...

من میگم اوضاع اون موقع اونجوری بوده یک گروه زیاد بی سرپرست مونده بودن 

خوب اگه خودت میدونی تفسیر دیگه ای داره چرا داری اصرار به چیز دیگه میکنی؟😅 من نیومدم از تک تک مسائل ...

خب مسیله اینجاست من نمیگم تفسیر داره کوقتی این سوالو میپرسی به جای جواب منطقی میگن تفسیر داره در حالی که اضلا تفسیری نداره خود جمله میکه مردا بر زنان برترند از اونجا که خدا بعضی رو به بعضی دیگه برتری داده این چه تفسیری داره؟شما اخر کامنتت بخون داری اینو میگی که لسلام به زن ارزش داده گفتم لابد دلیل قانع کننده ای داری که اینقدر با اطمینان حرف میزنی ادم حرف که میزنه دلیلم واسش میاره

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
من میگم اوضاع اون موقع اونجوری بوده یک گروه زیاد بی سرپرست مونده بودن 

ببین گلم این دلایل منطقی نیست .من میدونم،شمام میدونی.بقیه هم میدونن.میدوتی چرا؟چون کل مانور اسلام رو اینه که دینیه برا تمام زمان ها و تمام مکان ها.تعدد زوجات تو قران اومده یعنی کل حرف شما که اقتضای دوران بوده رو رد میکنه.بله اگه اسلام  قبول میکرد که خیلی جیزا بنا به اقتضای زمانه عوض میشه کلی از مشکلات حل میشد

اره نه فقط اسلام بلکه همه ی دین ها اینجوری بودن و هستن

درسته من به الهی بودن ادیان شک ندارم  به وجود ائمه و پیامبرا هم همینطور یه جورایی کلا فکر میکنم خود خدا مردا رو برتر میدونه همیشه دعا میکنم خدایا ی جوری به من حالی کن چی درسته و چی غلط چون من یکی که گیج شدم