2777
2789

✨همه چیز از احساس زیبا آغاز می شود.✨

احساس و روحیه ی خوب، یک مغناطیس جذب بسیار قوی است.

اگر فرشته ی زیبای درونت را از اسارت همه ی زنجیرهای بدبینی، غم، منفی نگری، دشمنی و ناتوانی آزاد کنی، کاملا رها میشوی و با قدرت جذبی که بدست می آوری به هر آنچه که بخواهی، میرسی!

توی کانال واتساپ نکات کلیدی و مثبت بعضافه دوره دوسداشتن هرروز  پست میکنم به خودتون و دیگران کمک کنید تا مثبت جذب کنن و مثبت فکر کنن

لینکو این زیر میزارم

https://chat.whatsapp.com/LSrk8BxR3eWKyA7zkEseBu

با چیزهایی که داری شاد باش در حالی که داری برای چیزهایی که میخوای تلاش میکنی

اگه کسی پست منو میخونه میشه بگین چیکار کنم افکار منفی از ذهنم بره بیرون؟؟همش تو این ذهن خرابم ی بیماری بد میاد توروخدا بهم راه حل بدید خواهش میکنم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کسی پست منو میخونه میشه بگین چیکار کنم افکار منفی از ذهنم بره بیرون؟؟همش تو این ذهن خرابم ی بیما ...

سعی نکن از فکرای منفی فرار کنی چون همچنان میان بجاش سعی کن به چیزای مثبت فکر کنی تاافکار منفی محو بشن

با چیزهایی که داری شاد باش در حالی که داری برای چیزهایی که میخوای تلاش میکنی
سعی نکن از فکرای منفی فرار کنی چون همچنان میان بجاش سعی کن به چیزای مثبت فکر کنی تاافکار منفی محو بش ...

گروهتون چ مدلیه؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
اگه کسی پست منو میخونه میشه بگین چیکار کنم افکار منفی از ذهنم بره بیرون؟؟همش تو این ذهن خرابم ی بیما ...

متاسفانه منم همیشه افکار منفی به ذهنم خطور میکرد، واقعا هم اتفاقات بدی برام میفتاد، تا اینکه با یه دوست خوب آشنا شدم اونقدر افکارش مثبت بود که من هم ناخوداگاه افکار منفی رو کمتر به خودم راه میدادم الان خیلی بهتر شدم همیشه رویاپردازی میکنم تو ذهنم  بجای افکار منفی

آدمیزاد است وعشق و دل به هر کاری زدن�آدم است و سیب خوردن،آدم است و اشتباه�
متاسفانه منم همیشه افکار منفی به ذهنم خطور میکرد، واقعا هم اتفاقات بدی برام میفتاد، تا اینکه با یه د ...

من نمیدونم چیکار کنم ی راه حل تضمینی میخام ب این افکار سمی فک نکنم 

من نمیدونم چیکار کنم ی راه حل تضمینی میخام ب این افکار سمی فک نکنم 

راه حل تضمینی فقط عاشق شدنه، خودبه خود میری تو هپروت  دیگه فکر بد نمیکنی😁

آدمیزاد است وعشق و دل به هر کاری زدن�آدم است و سیب خوردن،آدم است و اشتباه�