2777
2789

طبق آخرین پریودم الان ۶هفته هستم به دستور پزشک ۴روز پیش تو یه بیمارستان دولتی تیتر بتا دادم که عدد۳۷۸ اومد که به نظرم خیلی کم بود چون من روز موعد بی بی چکم مثبت شده بود و الان ۱۴روز از موعدم گذشته دکترم هم تا شنبه نیست منم صبر نکردم رفتم یه آزمایشگاه شخصی که معتبره آزمایش دادم ببینید عددش نرماله؟

به نظر خودم خیلی عجیبه این همه تفاوت اعداد

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 

سلام عزیزم میدونم نگرانی ولی اینجا ممکنه جواب صحیح بهت ندن، برو تو سایت نوبت دات آی آر سوالتو تو بخش زنان زایمان بپرس پزشکای متخصص زنان سریع بهت جواب میدن، رایگانم هست. من همیشه سوالای پزشکیمو تو این سایته میپرسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوبه 

به نظرت ۴روز پیش چرا بتا ۳۷۸بوده و الان انقد یعنی ممکنه بخاطر نامعتبر بودن آزمایشگاه قبلی بوده باشه

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
دوقلونداری؟

نه زیاده به نظرت؟

اره

احساس میکنم آزمایشگاه قبلی نامعتبر بوده چون یه بار هم یه آزمایش دادم اونجا جوابش اشتباه در اومد