2777
2789
عزیزم سعی کن زیاد حساس نباشی به قول یکی الان تو بهش بگی بازم اون کاراشو میکنه با دعوا و حرص خوردن خو ...

دقیقا منم وقتی میبینم این که در هر صورت کارشو می‌کنه چه من ناراحت بشم چه نشم 

دیگه چرا اعصاب خودمو خراب کنم 

همین خودمو بزنم به اون راه بهتره😄

وزن اولیه 108⬅️وزن امروز7۶⬅️وزن هدف 69
دقیقا به شدت به خانوادش وابسته است و همه کاری براشون می‌کنه منتهی به قول شما وقتی الان به روش بیارم& ...

تمام شد نزار احترام بینتون از بین بره. اصلا مثل داداش خودت باهاش رفتار نکن. شوهر خیلی فرق داره نباید همه چی و بهش بگی اصلا درد و دلات جوری نباشه که نشون دهنده کمبود اعتماد به نفس یا ضعفت باشه‌. 

در همه حال سعی کن به خودت برسی و قوی باشی. 

همش بهش نچسب قدرت و بدونه و نبودت و حس کنه. 

برس به کارها و اهداف خودت.

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی که باهام حرف زدی  صورتم از حرص سرخ شده بود ولی الان آرومم🤣

سعی کن حرص نخوری بیخیال باشی چون حرص بخوری کسی بهت نمیاد بگه ععع دستت درد نکنه ک برا ما حرص خوردی سعی کن بیخیال باشی یا حتی اینقدر خووب باشی ک شوهرت حتی میره دم در دلش برات تنگ بشه 

#تیکر_تولده♡آدميزاد تا از دست نده، قدر نميدونه🤍
تمام شد نزار احترام بینتون از بین بره. اصلا مثل داداش خودت باهاش رفتار نکن. شوهر خیلی فرق داره نباید ...

دقیقا حرفت درسته چون تا الان هر چی حساسیت نشون دادم همش به دعوا و قهر ختم شد اینم باز کار خودشو میکرد 

تصمیم گرفتم اینجوری که شما میگی بشم مستقل و خونسرد به هر چیزی واکنش نشون ندم واقعا حرفات آرومم کرد مرسی

تمام شد نزار احترام بینتون از بین بره. اصلا مثل داداش خودت باهاش رفتار نکن. شوهر خیلی فرق داره نباید ...

ولی گلم یه مشاور میگفت با فاصله گرفتن دلتنگی به وجود نمیاد و کم کم عادی میشه بنظرم اگ اینقدر رابطشون خوب باشه ک یه کوچولو طرف فاصله بگیره طرف مقابلش متوجه بشه ک از یچیزی ناراحته

سعی کن حرص نخوری بیخیال باشی چون حرص بخوری کسی بهت نمیاد بگه ععع دستت درد نکنه ک برا ما حرص خوردی سع ...

دقیقا تازه چون همه چی رو برای خانوادش تعریف می‌کنه اونا اگر بشون باعث ناراحتی من شدن خوشحال میشن ولی دیگه نمیخوام نقطه ضعف دستشون بدم مرسی دوست خوبم از اینکه به حرفام گوش میدی

دقیقا تازه چون همه چی رو برای خانوادش تعریف می‌کنه اونا اگر بشون باعث ناراحتی من شدن خوشحال میشن ولی ...

امیدوارم کمکت کرده باشم

ولی گلم یه مشاور میگفت با فاصله گرفتن دلتنگی به وجود نمیاد و کم کم عادی میشه بنظرم اگ اینقدر رابطشون ...

آخه اگر قرار باشه به قول ایشون همه چی رو بهش بگم که مثلا من چه نقطه ضعف های دارم یا اینکه مثلا nقدر اضافه وزن دارم باعث میشه ایراد گیر بشه یا فک کنه میتونست زن بهتری هم بگیره 🤣

ولی وقتی که زن اعتماد به نفس بالایی داشته باشه اون موقع دیگه اونم رفتارش رو به اندازه زن بالا میاره

دقیقا حرفت درسته چون تا الان هر چی حساسیت نشون دادم همش به دعوا و قهر ختم شد اینم باز کار خودشو میکر ...

خوشحالم تونستم ارومت کنم ♥️

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
امیدوارم کمکت کرده باشم

دوست خوبم ممنون 

اگر نمیمودم نی نی سایت آروم نمیشدم امشب هم یه دعوای اساسی داشتم😫چون من حتما باید حرفامو به کسی بزنم وگرنه دق میکنم به مادرمم نمیگم نمیخوام سر چیزای الکی زندگی من حرص بخوره کناره داره🥺

ولی گلم یه مشاور میگفت با فاصله گرفتن دلتنگی به وجود نمیاد و کم کم عادی میشه بنظرم اگ اینقدر رابطشون ...

اره منم نگفتم طولانی. نه 24 ساعته باهم بودن خوبه . نه مدت طولانی دور بودن .

در هرچیزی تعادل خوبه 

متاسفانه تو این دنیا برای هر چیزی به غیر خانواده جایگزین وجود داره و هرکسی ممکنه سمتش بره. بستگی به خود ادم داره

آخه اگر قرار باشه به قول ایشون همه چی رو بهش بگم که مثلا من چه نقطه ضعف های دارم یا اینکه مثلا nقدر ...

نه من خطاب به فاصله گرفتن گفتم بنظرم نه باید زیاد ب طرفت بچسبی و نه زیاد فاصله میگی این دو گزینه یه کلمه مشترک داره اگ زیاد بهش بچسبی عادی میشی اگرم ازش فاصله بگیری بازم عادی میشی سعی کن یجوری باشی ک رابطه بین تون هر روز بهتر بشت 

اره منم نگفتم طولانی. نه 24 ساعته باهم بودن خوبه . نه مدت طولانی دور بودن . در هرچیزی تعادل خوبه&nb ...

بله گلم متوجه منظورتون شدم براشون توضیح دادم