2777
2789
عنوان

موفقیت رو توچی میبینین?

70 بازدید | 8 پست

بنظر شما هرکی شغلش از همه بالاتره موفق تره?مثلا اونایی که کارمندن رو موفق تر از اونایی که مغازه دارن میبینین?

یا مثلا از نظر شما خواننده ها یا بازیگرا آدمای موفقی تری هستن?یا اونی که شغل دولتی رده بالا داره??

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق فقط منم که همیشه خوابم :/

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

اونی که یه موفقیت نسبی تو شغلش داره و از شغلش هم لذت میبره

به نظر من اینکه عاشق شغلت باشی مهم ترین نکتست 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

برای خودم بتونم اشپزی کنم مثل بقیه خانمای خونه دار 

کارای خونه رو خوب یاد بگیرم موفقیت بزرگیه

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.