2777
2789
عنوان

ساخت اسکراب صورت

1379 بازدید | 9 پست

1:اسکراب چیست؟ محصولی است ک سلول های مرده پوست را از بین میبره ‌و لایه برداری میکنه باعث روشن شدن پوست و شفاف شدن پوست میکند

حالا ما میخوایم در خانه اسکراب درست کنیم 

مواد لازم_شکر_قهوه_عسل_گلاب_شامپو بدن

دوستان قهوه اختیاری هستش اگر دوست داشتین استفاده کنید

یه ظرف درب دار بردارید ۵ قاشق سر پر شکر بریزید ۱ قاشق گلاب اضافه کنید حالا ۲ قاشق عسل قهوه نصف قاشق چایی خوری و حالا ۳ قاشق شامپو اضافه کنید باید یچیزی حالت نه زیاد سفت و نه زیاد شل در بیاد و حالا امادس افرادی ک پوست های نازکی دارن استفاده نکن و اوناییم ک میخوان استفاده کنن فقط هفته ای ۱ بار امیدوارم خوشتون اومده باشه سوالی داشتین پاسخگو هستم

#تیکر_تولده♡آدميزاد تا از دست نده، قدر نميدونه🤍
خیلی دوسدارم استفاده کنم ولی متاسفانه پوست به شدت حساسی دارم و نازکه 

برای پوستای حساس خاصیت نداره جز اینکه پوست را خش بندازه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پوستای حساس خاصیت نداره جز اینکه پوست را خش بندازه 

اره من تااسنفاده میکنم پوستم روی گونم خشک میشه 

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
پیشنهاد میکنم ماسک های ورقه ای با رایحه میوه ای استفاده کنید

اره دقیقا دارم استفاده میکنم امروز صورتمو بخور گلاب دادم رفتم حموم یواش کیسه کشیدم اومدم ماسک گذاشتم خیلی پوستم سبک شد ماسک بلوبری

اره دقیقا دارم استفاده میکنم امروز صورتمو بخور گلاب دادم رفتم حموم یواش کیسه کشیدم اومدم ماسک گذاشتم ...

ژل الوورا تازه هم ک کارخونه ای هست هم خوبه برای پوست

نه من برگشو گرفتم میزنم اونم خوبه

برای شفاف شدن و ابرسانی هم کپسول های ویتامین E ک مخصوص پوست صورته هم خیلی خوبه بعضی لوازم ارایشی ها دارنش

برای شفاف شدن و ابرسانی هم کپسول های ویتامین E ک مخصوص پوست صورته هم خیلی خوبه بعضی لوازم ارایشی ها ...

عه چه جالب این و نمیدونستم مرسی عزیزم