2777
2789

جوجوکمه همش میامد دم لونه نگاه میکرد فضول تا منو میدید می‌رفت تو خونه الان دیدم جیغ جیغ میکنن رفتم میبینم جوجه عهذخودسه انداخته پایین عین شیطونا از این ور به اون ور میدوه جیغ جیغ میکنه پدرشم دنباله جیغ جیغ دمیکنه همه خوابن اینم جیغ جیغ میکنه بزور انداختنش تو لونه هنوزم زر میزینه هرچی میگم ساکتشو ساکت نمیشه😐زبون نفهم چیکارش کنم؟ حالا یه اسم قشنگ برا پسملکم بگید😆😂 چی از همینجا دست همه مادران را می‌بوسد قشنگ فهمیدم چی میکشید🥲😂

پفک نخور شور بشی... یه وقت ازم دور بشی... لیمو نخور ترش بکنی... منو فراموش بکنی... ادامس بخور تا باد کنی... منو همیشه یاد کنی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغ عشقه؟؟

تنهاس واسه همین میره قایم میشه یکی دیگه هم بخر

مرغ عشق تنها نمی مونه

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

زردالو😂

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم

وای خدا منم ۱۶ تا دارم همشون بهم عادتی ان میان رو سرو کلم میشینن چندتاشون خیلی مهربونن لبامو بوس میکنن😁😍😍😍

اين متن رو بخونین و اگه لبخندی زدین این لبخندو به دیگران هم هدیه کنین : بی سر و صدا وسايلتونو جمع کنيد، با صف بريد توو حياط، امروز معلم نداريد.. یادش بخیر ..😌✅یادتونه تو نیمکت ها باید سه نفری می نشستیم بعد موقع امتحان باید نفر وسطی میرفت زیر میز 😐✅یادتونه نوک مداد قرمزای سوسمار که زبون میزدی خوشرنگ تر میشد😌✅یادتونه موقع امتحان باید کیف میذاشتیم بینمون که تقلب نکنیم😁✅یادتونه یه مدت از این مداد تراشای رومیزی مد شده بود هر کی از اونا داشت خیلی با کلاس بود😀✅یادتونه پاک کن های جوهری ک یه طرفش قرمز بود و یه طرفش آبی بعد با طرف آبیش میخواستیم خودکار رو پاک کنیم همیشه آخرش یا کاغذ رو پاره میکردیم یا سیاه و کثیف می شد😣✅یادتونه گوشه پایین ورقه های دفتر مشقمون نقاشی میکشیدیم بعد تند تند برگ میزدیم می شد انیمیشن😌 ✅یادتونه زنگ تفریح ک تموم می شد مامورای آبخوری دیگه نمیذاشتن آب بخوریم😣✅یادتونه تو راه مدرسه اگه یه قوطی پیدا میکردیم تا خود مدرسه شوتش میکردیم😌✅یادتونه وقتی معلم می گفت برو گچ بیار انگار مشعل المپیک دستمون میدادن😁❤یادش به خیر❤یادت میاد؟؟ وقتی کوچیک بودیم... تلویزیون... با شام سبک... با پنکه شماره 5...مشقاتو مینوشتی خط خط از بالا به پایین؟ اون وقتا زندگی شیرین بود و طعم دیگه ای داشت.. یادت میاد؟؟وقتی ک صدای هواپیما رو میشنیدیم...می پریدیم تو حیات براش دست تکون میدادیم✈...می نشستیم به انتظارکلاس چهارم تا با خودکار بنویسیم🖊..یادت میاد؟؟ وقتی مامان می پرسید ساعت چنده میگفتیم بزرگه رو6 و کوچکه رو4...؟؟؟ یادت میاد؟؟😍😍وقتی نقاشی میکردی خورشیدو رو زاویه برگه میکشیدی...✏؟؟یادت میاد؟؟فکرمیکردی قلب انسان این شکلیه♡؟ یادت میاد؟؟😍😍😍در یخچالو کم کم میبستی تا ببینی لامپش چه جور خاموش میشه☺یادت میاد؟؟ اگه کسی بهت میگفت برو آب برام بیار اول خودت از سر لیوان میخوردی و دهنتو با دستت پاک میکردی☺؟اين متن آرامش خوبی به آدم میده، ای کاش هیچ وقت بزرگ نمیشدیم. هر کجا خندیدی، هر کجا خنداندی، خوشبختی همانجاست

جیغ جیغو

زر زرو

😁

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..

من واسه چندتاشون اسم انتخاب کردم البته شوهرم انتخاب کرده😂😂 آیلا، لیلا، کِوین، فلفل، مامان موشی خانوم، بابا موشی،

اين متن رو بخونین و اگه لبخندی زدین این لبخندو به دیگران هم هدیه کنین : بی سر و صدا وسايلتونو جمع کنيد، با صف بريد توو حياط، امروز معلم نداريد.. یادش بخیر ..😌✅یادتونه تو نیمکت ها باید سه نفری می نشستیم بعد موقع امتحان باید نفر وسطی میرفت زیر میز 😐✅یادتونه نوک مداد قرمزای سوسمار که زبون میزدی خوشرنگ تر میشد😌✅یادتونه موقع امتحان باید کیف میذاشتیم بینمون که تقلب نکنیم😁✅یادتونه یه مدت از این مداد تراشای رومیزی مد شده بود هر کی از اونا داشت خیلی با کلاس بود😀✅یادتونه پاک کن های جوهری ک یه طرفش قرمز بود و یه طرفش آبی بعد با طرف آبیش میخواستیم خودکار رو پاک کنیم همیشه آخرش یا کاغذ رو پاره میکردیم یا سیاه و کثیف می شد😣✅یادتونه گوشه پایین ورقه های دفتر مشقمون نقاشی میکشیدیم بعد تند تند برگ میزدیم می شد انیمیشن😌 ✅یادتونه زنگ تفریح ک تموم می شد مامورای آبخوری دیگه نمیذاشتن آب بخوریم😣✅یادتونه تو راه مدرسه اگه یه قوطی پیدا میکردیم تا خود مدرسه شوتش میکردیم😌✅یادتونه وقتی معلم می گفت برو گچ بیار انگار مشعل المپیک دستمون میدادن😁❤یادش به خیر❤یادت میاد؟؟ وقتی کوچیک بودیم... تلویزیون... با شام سبک... با پنکه شماره 5...مشقاتو مینوشتی خط خط از بالا به پایین؟ اون وقتا زندگی شیرین بود و طعم دیگه ای داشت.. یادت میاد؟؟وقتی ک صدای هواپیما رو میشنیدیم...می پریدیم تو حیات براش دست تکون میدادیم✈...می نشستیم به انتظارکلاس چهارم تا با خودکار بنویسیم🖊..یادت میاد؟؟ وقتی مامان می پرسید ساعت چنده میگفتیم بزرگه رو6 و کوچکه رو4...؟؟؟ یادت میاد؟؟😍😍وقتی نقاشی میکردی خورشیدو رو زاویه برگه میکشیدی...✏؟؟یادت میاد؟؟فکرمیکردی قلب انسان این شکلیه♡؟ یادت میاد؟؟😍😍😍در یخچالو کم کم میبستی تا ببینی لامپش چه جور خاموش میشه☺یادت میاد؟؟ اگه کسی بهت میگفت برو آب برام بیار اول خودت از سر لیوان میخوردی و دهنتو با دستت پاک میکردی☺؟اين متن آرامش خوبی به آدم میده، ای کاش هیچ وقت بزرگ نمیشدیم. هر کجا خندیدی، هر کجا خنداندی، خوشبختی همانجاست

‌عشقای ننه😂

مرغ عشقه؟؟ تنهاس واسه همین میره قایم میشه یکی دیگه هم بخر مرغ عشق تنها نمی مونه

اره فعلا کوچولوعه تازه از لونه بیرون امده بالغ شه باشه جوجه قبلیمو دادم با جوجه پسر خالم باشه

پفک نخور شور بشی... یه وقت ازم دور بشی... لیمو نخور ترش بکنی... منو فراموش بکنی... ادامس بخور تا باد کنی... منو همیشه یاد کنی....
وای خدا منم ۱۶ تا دارم همشون بهم عادتی ان میان رو سرو کلم میشینن چندتاشون خیلی مهربونن لبامو بوس میک ...

اخوداا🥲😂 من دو تا دادم با این یکی میشن ۸ تا جوجه که فقط همین برام مونده اینم کوچیکه

من واسه چندتاشون اسم انتخاب کردم البته شوهرم انتخاب کرده😂😂 آیلا، لیلا، کِوین، فلفل، مامان موشی خان ...

وویی🥲😂