2777
2789
عنوان

چقدر معلما عقده این!

346 بازدید | 24 پست

دوستان ۹۰٪ معلما چقدر عقده این .

ما چند روز پیش امتحان زیست داشتیم، سرکلاس چک کردیم و من هیچ غلطی نداشتم !!!!! موقع خواندن نمرات معلم به من گفت شما ۴ تا غلط دارین!!! من گفتم من هیچ غلطی نداشتم چجوری میگین ۴ تا؟ گفت دیگه اینجوری اومده و مشکل من نیست و دفعه بعد جبران کن من هم رفتم مدرک و سند براش فرستادم گفت دیگه اونجور اومده و مشکل من نیست!!!!

Kurdish girl💕/دختر کورد💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان لطفا اولین تاپیکم که مربوط به خرگوشه رو گزارش بزنین ممنون میشم

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

لینک تاپیکتو تو تاپیکشون بزار حذف میکنن

گر نگهدار من آن است که من می دانم                                  شیشه را در بغل سنگ نگهـ می دارد 💛

دقیقا عقده ای زیاده 

من یبار حاضری زدم برای عربی بعد خوابیدم 

فرداش مدیر به هم مامانم هم بابام زنگ زده که از اول سال هیچ تکلیفی نفرستاده نمرش صفره  ولی من همرو کامل انجام دادم

یه بار معلم فارسی منم سر هیچ و پوچ بهم صفر داد.

منم تو گروه اعتراض کردم و وقتی جوابمو داد جوابشو ندادم و بهش بی محلی کردم.

بعد فرداش همونجا ازم منت کشی کرد😂

فرزند عزیزم اونقدر دوستت دارم که هرگز حاضر نیستم به دنیا بیای

دبیر عربی ماهم اینطوریه عقده ای نمره کم داده تو کارنامه با مدرک بهش گفتم جواب نداد  

بخواهید، که به شما داده خواهد شد؛ بجویید، که خواهید یافت؛ بکوبید، که در به رویتان گشوده خواهد.

ولش کن از اینا زیاد دیدم خجالت نمی‌کشن ده برابر مان خودشونو با ما میگیرن تحویل نگیر 

پفک نخور شور بشی... یه وقت ازم دور بشی... لیمو نخور ترش بکنی... منو فراموش بکنی... ادامس بخور تا باد کنی... منو همیشه یاد کنی....