2777
2789
عنوان

تو خواستگاری چیکار کنم چی بگم...

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 32 پست
بنظر من از همون اول حضور داشته باش  بخوایی صدا ت بزنن وجودت پر استرس میشه  چای هم بده یک ...

اره این شکلی خیلی سخت تر میشه 

🤍🦋تو سه بار در طول زندگیت عاشق میشی اولین عشق، عشق نوجوانی اولین عشقیه که واست اتفاق می افته تو دورانی که کم سن و سالی،این عشق واست یه افسانه ی احساس میشه، دومین عشق، عشق سخت، این همون عشقیه که به شدت عاشق طرفی و به شدت هم بهت آسیب میزنه، این عشق پر از اتفاقات سمی و دراماست،به هم زدن باهاش سخته ولی؛ این دقیقا همونیه که تو رو می سازه، تو رو خودت تمرکز میکنی، بعدش، میفهمی که چی می خوای و چی نمی خوای... اما سومین عشق، عشق واقعی، وقتی که انتظارشو نداری میاد، بی سر و صدا، میاد و کنارت میشینه، آغوش گرمشو بهت هدیه میده، بدون اینکه حتی متوجه اش باشی، یهو به خودت میای میبینی داری بهش اهمیت میدی، بدون اینکه حتی سعی کنی، اینجاست که توی اون آدم گم میشی، عاشق ذره ذره ی سلول هاش میشی، همیشه هم راحت نیست، ولی مهم اینه که با تموم وجود می خوای که تا ابد کنارش باشی🤍🥰      ✳️✴️❇️  شما تو کدوم مرحله اید؟ 😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی جواب سواد منو بده حتما ما باید چایی ببریم یا نیاز نیس

تو اقوام ما که نیاز نیست یکی از اعضا خانواده میبره بیشتر آقایون میبرن

حالا عروس یه چیزی تعارف میکنه اگر خواست یا اگر موافق بود

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔
مگه هنوز هم صدا میزنن؟؟از همون اول باش دیگه  البته من خانواده شمارو نمیدونم...جلسه اول هم لزومی ...

اره من چایی نمیارم ولی میگن که زشته از همون اول وایسی و اینحرفا..‌🤦‍♀️اخه جدیدا دیگ از همون اول هسن ولی خونواده نمیزارن من از اول باشم

عزیزم میشه بپرسم چی قراره بپوشی؟البته اگر دوست داشتی بگو

من اول قرار بود چادر بپوشم بعدش دیگه اکثرن گفتن قدیمی شده و چادر نمیخاد و اینا..اونام مذهبی و چادری نیسن که بخوای خیلی رسمی باشی

گفتم کت و شلوار بپوشم که خیلی مجلسی میشد

برا همین دیگه یه مانتو و شلوار مناسب میپوشم طوری که همیشه هستم

پسر با پدر و مادرش میاد با کسی که واسطه آشناییمون شده

همون اول ورودی کنار مامان و بابات باش

لبخند ملایمی بزن

بذار اونا ازت سوال کنن بعد حرف بزن

میوه خودت تعارف کن

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

همون اول ورودی کنار مامان و بابات باش لبخند ملایمی بزن بذار اونا ازت سوال کنن بعد حرف بزن میوه خو ...

مورد اول ک فعلا نزاشتن از اول باشم

مورد دوم و سوم اوکیه

و اینکه میگی میوه تعارف کنم اخه روم نمیشه خجالت میکشم که😶😶

مورد اول ک فعلا نزاشتن از اول باشم مورد دوم و سوم اوکیه و اینکه میگی میوه تعارف کنم اخه روم نمیشه ...

رو شدن نداره باید ببینی که خیلی خجالتی و کم حرف نیستی

بعد ممکنه اجازه بگیرن بری توی اتاق حرف بزنی ممکنه هم یه نشونه بذارن بین خودشون که توی اتاق نرید

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

رو شدن نداره باید ببینی که خیلی خجالتی و کم حرف نیستی بعد ممکنه اجازه بگیرن بری توی اتاق حرف بزنی م ...

خب دقیقا چجوری تعارف بکنم؟😬چی بگم چیکار کنم من هیچی نبلد😬سختههه😬😂