2777
2789
عنوان

خانومایی که اسنپ چت دارن

247 بازدید | 18 پست

چجوری که اصلا برام ف یلتر نمیاره لود نمیکنه

با اینکه هم بروزرسانی کردم و هم ف یلتر شکن روشن هست 

ولی ف یلتر ها رو لود نمیکنه

چند تا ف یلتر هم ذخیره کرده بودم اونا هم نیس.فقط چند تا ف یلتر مسخره باز میکنه

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

میشه راهنماییم کنيد 

چجوری باهاش کار کنم؟؟؟

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسم فیلترت چیه؟

میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃    پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐
بافیلتر شکن ی دور برو توش

ف   یلتر شکن روشن هست صدبار م رفتم لود نمیکنه

واسه من اصلا نصب نمیشه😐 میگه کد اشتباس کسی بلده؟

باید ف یلتر شکن روشن کنی بری

اسم فیلترت چیه؟

اینجوری میکنع 

باز نمیکنه

شما میتونید ف یلتر ها رو ذخیره کنید؟؟؟

اینجوری میکنع  باز نمیکنه شما میتونید ف یلتر ها رو ذخیره کنید؟؟؟

نه ذخیره نمیکنم ولی فیل تر هایی که زیاد باهاشون عکس گرفتم جزو پیشنهادیهامه رو صفحه اصلی اولین فیل تر میشه

میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃    پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐
نه ذخیره نمیکنم ولی فیل تر هایی که زیاد باهاشون عکس گرفتم جزو پیشنهادیهامه رو صفحه اصلی اولین فیل تر ...

ببخشید چجوری؟؟؟

الان من میرم قسمت جست وجو اصن ف یلتر باز نمیکنه 

از کدوم ف یلتر شکن استفاده میکنید؟؟

ببخشید چجوری؟؟؟ الان من میرم قسمت جست وجو اصن ف یلتر باز نمیکنه  از کدوم ف یلتر شکن استفاده م ...

VPN

ف لیر شکن خرگوش

سرچ کنم تو گوگل

فی لتر شکن خرگوش