dokhi_sharghi مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 1280 عنوان بچه ها ظروف هفت سینتون چطوریه. چه ایده ای دارین برا چیدنش؟ 123 بازدید | 8 پست من نمیدونم چطوری بچینم توی چی.عکسای اینترنتم ک خیلی سخته ی چیزی ک هم ساده باشه هم قشنگ شیک من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟 1400/12/19 | 08:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zarikamyab عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 4586 هر چی ساده تر شیک تر، خیلی شلوغش نکن، ی پارچه ترمه یا ی پارچه قشنگ دیگه برا زیرش استاده کت
dokhi_sharghi مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 1280 من ۶ تا جام گرفتم میخام ی استند هم بگیرم بچینم رو میز جام شیشه ای؟من پارسال اینجوری گذاشتم اما خیلی گل و این چیزا گرفتم خیلی گرون شد.استند چی ؟ من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟
dokhi_sharghi مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 1280 هر چی ساده تر شیک تر، خیلی شلوغش نکن، ی پارچه ترمه یا ی پارچه قشنگ دیگه برا زیرش استاده کت توی چه ظروفی بنظرت؟ اصن ایده تو ذهنم نمیاد من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟
sana099 عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 2409 جام شیشه ای؟ من پارسال اینجوری گذاشتم اما خیلی گل و این چیزا گرفتم خیلی گرون شد. استند چی ؟ من ی روبان قرمز میخرم برا همشون پاپیون میزنم خوشکل و مناسب میشهاستند از این سینی ها هست ک کفش آینه ی بعد حالت دسته ای هست دقیقا مث سبد گل میتونی بلندش کنی و حتی میتونی خودت گل آرایی کنیقیمت کردم صد و خورده هم ساده هم شیک هم اینکه جا کم میگیره
zarikamyab عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 4586 توی چه ظروفی بنظرت؟ اصن ایده تو ذهنم نمیاد این سلیقه ای هس، برو بازار نمونه هاش ببین