2777
2789
تروخدا خانوما چیکار کنم پستونکو اوق میزنه فقط دست 

خب بچه ها دست خوردنو دوست دارن

دختر منم جدیدا دستشو میکنه دهنش تا حلقش میبره عوق میزنع🤦‍♀️

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروخدا خانوما چیکار کنم پستونکو اوق میزنه فقط دست 

بچه ها تو یه سنی دستشون رو میخورن ربطی به گرسنگی هم نداره سعی کن دستاشو همیشه با اب بشوری که کثیف نباشه

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   
قدرشو بدون خدا واست حفظش کنه خیلیا حسرت این مصیبتو دارنا😍

قربونت خودم ۱۰سال حسرت این روز و شبا رو کشیدم انشالله خدا ب همه بده برا منم حفظ کنه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
برمنم همینه کله انگشتاشو میخوره.دست بهتر از پستونکه

خب دستو چجوری ترک کنه شبا نمیتونه بخوابه گریه میکنع تکون میدم میزارم زمین بیدار  میشه  رو گهوارشم  میزارم بیدار میشه 

داره رو پام میخوابه امروز صبح واکسن چهارماهگیشو زدم پستونکم ندادم بهش خوابشم خداروشکر خوبه از ساع ...

بچه منم هفته دیگه میزنه.ب شما چیزی نگقتن راجب جهش رشد؟تو واکسن۲ماهگی بهداشت گفت۴ماهگی رو بزنی   اشتهاش کم میشه وزن کم میکنه بهش میگن جهش رشد

عزیز دلم خداروشکر 😍😍😍 آمین

قربونت برم 😘مثه یه معجزه اومد تو زندگیم ما دیگه قیدشو زده بودیم حتی ای وی اف هم نمیشد انجام بدیم ..ک خدا پارسال غلفلگیرم کرد یهو ب خودم اومدم دیدم نزدیک ۳ماهمه😀

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
بچه منم هفته دیگه میزنه.ب شما چیزی نگقتن راجب جهش رشد؟تو واکسن۲ماهگی بهداشت گفت۴ماهگی رو بزنی   ...

بسلامتی عزیزم

نه والا چیزی نگفت

خداروشکر دخترم که بیشتر شیر خورد امشب حالا دیگه نمیدونم اشتهاش کم شه یا ن

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
قربونت برم 😘مثه یه معجزه اومد تو زندگیم ما دیگه قیدشو زده بودیم حتی ای وی اف هم نمیشد انجام بدیم .. ...

ای جانم چه حس خوبی عزیزم واسه منم دعا کن ۳ ساله منتظرم من صبرم خیلی کمه ۳ سال واسم یه عمر گذشته، یه سقط داشتم این وسطا بعدش دیگه بازم نمیشه که نمیشه این ماه بی بی چکم هاله انداخت چقدر خداروشکر گردم گریه کردم سراسیمه رفتم آز خون دادم که شوهرمو سوپرایز کنم متاسفانه منفی بود با گریه برگشتم خونه😢

بهار پروفایلم بچه ی خودم نیست خواهرزاده مه

[QUOTE=229641124]بسلامتی عزیزم نه والا چیزی نگفت خداروشکر دخترم که بیشتر شیر خورد امشب حالا دیگه نمیدونم اشتهاش کم 

خداروشکر.میشه قدو وزنشو بگی

من احساس میکنم بشچم سیرنمیشه میخوام بعد واکسن غذا کمکی بدم

ای جانم چه حس خوبی عزیزم واسه منم دعا کن ۳ ساله منتظرم من صبرم خیلی کمه ۳ سال واسم یه عمر گذشته، یه ...

همه چیزو بسپار ب خدا ..من از این روزایی ک تومیگی کم نداشتم ..چقد بی بی چکام هاله افتاد و از منفی بود چقد اسک ریختم .چقد امپول زدم دارو خوردم سونو رفتم ..حال و روز تو رو یکی مثه من کاملا درک میکنه ..ولی خب میدونی چیه .من ب این نتیجه رسیدم تا خدا نخاد هیچ اتفاقی نمیوفته ۱۰سال رفتم دکتر و اومدم همشون نظرشون این بود ک جنین اهدایی بگیرم چون با امپولم تخمک نمیساختم ولی خب قبول نکردیم نمیخاستم بچم از رگ و ریشه خودمون نباشه ..دیگه منم بیخیال درمان شدم و سفت و سخت چسبیدم ب کارم و مشغول کار کردن شدم ..بعد سرکار یهو حالم بد میشد ضعف میکردم حالت تهوع داشتم فک میکردم مسموم شدم ..دوستام میگفتن بارداری میگفتم ن بابا با چی اخه ..اخرش اونا برام بی بی چک خریدن و ب زور گفتن برو بزن .مطمعن بودم منفی رفتم زدم دیدم همون ثانیه اول دوخط افتاد انقد سرکار گریه کردم میگفتم این خرابه ..خلاصه رفتم ازمایش دادم بتام تقریبا ۶۰هزار بود ..گفتم لابد خارج از رحمه ..رفتم سونو همون روز ..گفت خانم قلب بچت تشکیل شده     تقریبا ۷ ۸ هفته بودم😭عالم و ادم برا من گریه کردن چون همه میدونستن باردار نمیشم ..از خدا میخام هرچه زودتر خدا برات معجزه کنه و مامان بشی