2777
2789
عنوان

نامزد سابقم پیام داد ..بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 79 پست
آره میدونه  والا اگه بفهمه شر بپا میکنه  فقط ی سلام کرد

چی بگم

فعلا بلاک کن و چیزی نگو جوابم اصلا نده

اگه تکرار شد حتما به همسرت بگو و لحنی که بدونه بش پناه اوردی و خودتم از ابن پیام ناراحتی

اگر مادر دانایی داری و دهنش قرصه میتونی ازش راهنمایی بگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااااااااا. پس چرا میگه جواب بدم یا نه؟ این که جوابش مشخصه 

خوب میترسم لج کن یا هرچی..

سلام رفقا میشه واسه اینکه آبروم نره صلوات بفرستید و یدونه ام واس سلامتی خانواده ام 💖💖     اگه فرستادید لایک کنید منم واس تون صلوات بفرستم
اسی قاطی کرده 😂😂😂😂

والا استرس کل وجودم گرفته 

سلام رفقا میشه واسه اینکه آبروم نره صلوات بفرستید و یدونه ام واس سلامتی خانواده ام 💖💖     اگه فرستادید لایک کنید منم واس تون صلوات بفرستم
واای؛چقددر دنبال شری وچقدر نامزد قبلیت برات مهمه😯😧اگه برات مهمه چرا کات کردی  اگه نیس چرا مح ...

بخدا میترسم دست خودم نیست

بخدا میترسم دست خودم نیست

دقیقا ترسش چیه فقط در صورتی ترس داره بخوای جوابش رو بدی چرا قانع نمیشی؟ همه میگن جواب نده ولی انگار میخوای خودتو گول بزنی 

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
چرا باید بترسی. مگه همسرت نمیدونه قبلا نامزد داشتی

آره میدونه 

میگم شاید عکسی چیزی پیشش داشته باشم

دقیقا ترسش چیه فقط در صورتی ترس داره بخوای جوابش رو بدی چرا قانع نمیشی؟ همه میگن جواب نده ولی انگار ...

میترسم عکسی چیزی داشته باشم پیشش