ستاره۸۰ مدیر عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 552 عنوان نامزد سابقم پیام داد ..بیاد لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 79 پست چیکار کنم جواب شو بدم ندم لطفا راهنمایی کنید سلام رفقا میشه واسه اینکه آبروم نره صلوات بفرستید و یدونه ام واس سلامتی خانواده ام 💖💖 اگه فرستادید لایک کنید منم واس تون صلوات بفرستم 1400/12/19 | 01:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوشیزه_ویکتوریا عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 2760 ممنون بابت راهنمایی چون خودم تجربه کردم گفتم اشتباه منو تکرار نکنید عزیزمبجز پشیمونی چیزی ندارع بخدا 🦋🤍
melodi_ عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 5249 آره میدونه والا اگه بفهمه شر بپا میکنه فقط ی سلام کرد چی بگمفعلا بلاک کن و چیزی نگو جوابم اصلا ندهاگه تکرار شد حتما به همسرت بگو و لحنی که بدونه بش پناه اوردی و خودتم از ابن پیام ناراحتیاگر مادر دانایی داری و دهنش قرصه میتونی ازش راهنمایی بگیری
ستاره۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 552 وااااااااااا. پس چرا میگه جواب بدم یا نه؟ این که جوابش مشخصه خوب میترسم لج کن یا هرچی.. سلام رفقا میشه واسه اینکه آبروم نره صلوات بفرستید و یدونه ام واس سلامتی خانواده ام 💖💖 اگه فرستادید لایک کنید منم واس تون صلوات بفرستم
پررریسا۷۰ عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 3733 الکی دوست دارید تاپیک بزنیدااین پرسیدن داره؟چرا باید جواب بدید اصلا؟طرف اومده نوشته سلام.مثلا میخواید جواب بدید چی بگید؟
کامیونوارووونه عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 1786 خوب میترسم لج کن یا هرچی.. چرا باید بترسی. مگه همسرت نمیدونه قبلا نامزد داشتی
ستاره۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 552 اسی قاطی کرده 😂😂😂😂 والا استرس کل وجودم گرفته سلام رفقا میشه واسه اینکه آبروم نره صلوات بفرستید و یدونه ام واس سلامتی خانواده ام 💖💖 اگه فرستادید لایک کنید منم واس تون صلوات بفرستم
کهکشان75 عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 7282 اسی همه میگن جواب نده تو حرف خودتو میزنی انگار دوست داری بشنوی ک بگیم جواب بده خو برو جوابشو بدع 😁ب همه هم بگووووو 😏
ابرو_پشمکی عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 23202 والا استرس کل وجودم گرفته فقط بلاک تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
نفس۸۲۶۵ عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 1357 فیلا که یه سلام بله الان پاشو برو به شوهرت بگو.بگو الان یادم افتاد.ببین نگی بعدا خودش بفهمه شرمیشه کنه نباش😏کنه ها جاشون مشخصه:آشغالدونییی😏
ستاره۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 552 واای؛چقددر دنبال شری وچقدر نامزد قبلیت برات مهمه😯😧اگه برات مهمه چرا کات کردی اگه نیس چرا مح ... بخدا میترسم دست خودم نیست سلام رفقا میشه واسه اینکه آبروم نره صلوات بفرستید و یدونه ام واس سلامتی خانواده ام 💖💖 اگه فرستادید لایک کنید منم واس تون صلوات بفرستم
ابرو_پشمکی عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 23202 بخدا میترسم دست خودم نیست دقیقا ترسش چیه فقط در صورتی ترس داره بخوای جوابش رو بدی چرا قانع نمیشی؟ همه میگن جواب نده ولی انگار میخوای خودتو گول بزنی تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
سووونی عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 7139 بخدا میترسم دست خودم نیست بلاک تمام خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔
ستاره۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 552 چرا باید بترسی. مگه همسرت نمیدونه قبلا نامزد داشتی آره میدونه میگم شاید عکسی چیزی پیشش داشته باشم سلام رفقا میشه واسه اینکه آبروم نره صلوات بفرستید و یدونه ام واس سلامتی خانواده ام 💖💖 اگه فرستادید لایک کنید منم واس تون صلوات بفرستم
ستاره۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 552 دقیقا ترسش چیه فقط در صورتی ترس داره بخوای جوابش رو بدی چرا قانع نمیشی؟ همه میگن جواب نده ولی انگار ... میترسم عکسی چیزی داشته باشم پیشش سلام رفقا میشه واسه اینکه آبروم نره صلوات بفرستید و یدونه ام واس سلامتی خانواده ام 💖💖 اگه فرستادید لایک کنید منم واس تون صلوات بفرستم
ابرو_پشمکی عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 23202 میترسم عکسی چیزی داشته باشم پیشش خب قبلا نامزدت بوده نترس تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎