2777
2789
عنوان

نامزد سابقم پیام داد ..بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی میگه؟ نامزد یعنی عقد؟

فیلا که یه سلام 

بله

سلام رفقا میشه واسه اینکه آبروم نره صلوات بفرستید و یدونه ام واس سلامتی خانواده ام 💖💖     اگه فرستادید لایک کنید منم واس تون صلوات بفرستم
فقط سلام گفته

با یه بلاک خودتو خوشحال کن اونم میفهمه دیگه نباید مزاحمت بشه

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
چی گفته؟؟؟ خیلی مهمه که چرا نامزدی تون بهم خورد. با توجه به دلیل بهم خوردن نامزدی تصمیم بگیر که چطور ...

فیلا یه سلام گفته

سلام رفقا میشه واسه اینکه آبروم نره صلوات بفرستید و یدونه ام واس سلامتی خانواده ام 💖💖     اگه فرستادید لایک کنید منم واس تون صلوات بفرستم
وا بلاکش کن بره شر میشه اون خودش نمیدونه شما متاهلی .

آره میدونه 

میترسم بلاک کنم شر شه

شوهرت میدونه قبلا نامزد داشتی  بستگی به اخلاق شوهرت داره که بهش بگی یا نه حالا چی پیام داده

آره میدونه 

والا اگه بفهمه شر بپا میکنه 

فقط ی سلام کرد

من دوست پسر سابقم اومد بهم پیام داد کلی دلم برات تنگه و ... 

منم جواب دادم 

یک هفته بعدش فهمیدم تمام اون مدت با کس دیگه ای بوده 

یعنی فقط میخواسته ببینه من چی میگم

تو خیلی قضیت فرق داره 

متاهلی دنبال شر نباش جواب ندههه 

حرسم اومد دختر جان 

جواب ندهههه

🦋🤍
جون هر کی دوست داری جواب نده  من از بزرگترین اشتباهات زندگیم جواب دادن به کسی بود که رابطم باه ...

ممنون بابت راهنمایی