دوسال برای حاجت دلم دست به دعا بودم انواع ختم صلوات جز قرآن نذر و نماز حاجت اما هر چقدر من تلاش میکردم تا به هدفی که میخوام برسم خدا مانعی سر راهم قرار میداد و وضع رو بدتر از قبل میکرد خودش میگفت از تو حرکت از من برکت من حرکت کردم ولی برکتی از خدا ندیدم و من ناامید شدم خدا با من نیست 😭😭😭😭😭
بنظرم این موقع ها فقط میشه اون مسئله رو باهاش کنار امد و هیچ کاری نکرد تا زمان بگذره هر چقدر بخوای روش اصرار کنی و خدا نده بی ایمان تر میشی
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
واقعا صدها دلیل میتونه داشته باشه.شاید الان وقتش نیست شاید یکی بهتر میخواد بهت بده.اصلا شاید امتحان باشه که ببینه چه قدر بهش اعتماد داری🙃
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
از کجا میدونی به صلاحت بوده ؟ اینو کسی داره میگه که یه روز دقیقا همین حرفا رو میزده و امروز با پوست و گوشت و استخونش درک میکنه که چه حکمتی بوده و چقدر خدا دوستش داشته