خب خواهرتون با خودتون ببرین بگین دکتر به خواهرتون یا مادرتون بگه
اونا شما رو غافلگیر کنننن
هورااا😶😂😄
بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !! قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋 ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯 God, I love her very much 😪♥ یـادم نمیـره😊
بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !! قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋 ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯 God, I love her very much 😪♥ یـادم نمیـره😊
لباس یا اسباب بازی با توجه به جنسیت بچتون بگیرید اگه بخواهی به حرف شوهرت گوش کنی وتا زایمانت نفهمی ...
نه عزیزم همسرمنمیگه تا زایمان ...میگه بگو تو برگه بنویسه برگرو باهم باز کنیم یا برگرد بدیم به آقای فشفشه فروش اون بهمون ی فشفشه اون رنگی بده باهم بترکونیم😅😅😅
ببین زن داداش و داداشم با هم رفتن گفتن ک نمیخوان بدونن سونو گرافی تو پاک. مهرو موم شده جنسیت و زده بود تو راه ب من زنگ زدن گفتن ک آبجی ما اینکارو کردیم میشه شما زحمت بکشی و به ما بگی منم بادکنک تعیین جنسیت خریدم و مامان و برادر خواهرا و گفتیماومدن خونه داداشم با کنک و ترکوندن فهمیدن ک چیه
اگه میخوای ک ب شوه ت بگی و دوتایی باشید میتونی خودت با کنک مشکی بگیری ورنگ جنسیت و بریزی داخلش از یه جایی آویزون کن چندتا بادکنک ابی و صورتی بگیر بعد ب شوهرت بگو بادکنک و بترکونه
یا کیک بگیر وسطش و بگو آبی یا صورتی بستگی ب جنسیت بچه برات بزنن همسرت ک برش زد معلوم میشه ک چیه
البته کادو هم میتونی بگیری لباس بچه بزاری داخلش و ب همسرت بدی