2777
2789
عنوان

ایده برای خبر تعیین جنسیت ..

1754 بازدید | 28 پست

من چن روزه دیگه سونو غربالگری دارم و جنسیت اونجا مشخصه ...

جشن نمیخوایم بگیریم ...

حالا نمیدونم چطوری به همسرم بگم جنسیتو ...ایده بدید

همسرم میگه ب دکتر بگو نگه تا باهم دیگه متوجه بشیم چیه ...

واسه اونم بهم ایده بدید ...

خب خواهرتون با خودتون ببرین بگین دکتر به خواهرتون یا مادرتون بگه

اونا شما رو غافلگیر کنننن 

هورااا😶😂😄

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس یا اسباب بازی با توجه به جنسیت بچتون بگیرید

اگه بخواهی به حرف شوهرت گوش کنی وتا زایمانت نفهمی بچه چیه نیاز به صبر ایوب داری 

من الان جای شما خیلی دلم میخواد بدونم جنسیت بچتون چیه😅😅

ازم دورن نمیشه 

🤔

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊
لباس یا اسباب بازی با توجه به جنسیت بچتون بگیرید اگه بخواهی به حرف شوهرت گوش کنی وتا زایمانت نفهمی ...

نه عزیزم همسرم‌نمیگه تا زایمان ...میگه بگو تو برگه بنویسه برگرو باهم باز کنیم یا برگرد بدیم به آقای فشفشه فروش اون بهمون ی فشفشه اون رنگی بده باهم بترکونیم😅😅😅

ازم دورن نمیشه 

ببین زن داداش و داداشم با هم رفتن گفتن ک نمی‌خوان بدونن سونو گرافی تو پاک. مهرو موم شده جنسیت و زده بود تو راه ب من زنگ زدن گفتن ک آبجی ما اینکارو کردیم میشه شما زحمت بکشی و به ما بگی منم بادکنک تعیین جنسیت خریدم و مامان و برادر خواهرا و گفتیماومدن خونه داداشم با کنک و ترکوندن فهمیدن ک چیه 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

اگه میخوای ک ب شوه ت بگی و دوتایی باشید میتونی خودت با کنک مشکی بگیری ورنگ جنسیت و بریزی داخلش از یه جایی آویزون کن  چندتا بادکنک ابی و صورتی بگیر بعد ب شوهرت بگو بادکنک و بترکونه 

یا کیک بگیر وسطش و بگو آبی یا صورتی بستگی ب جنسیت بچه برات بزنن همسرت ک برش زد معلوم میشه ک چیه 

البته کادو هم میتونی بگیری لباس بچه بزاری داخلش و ب همسرت بدی 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
نه عزیزم همسرم‌نمیگه تا زایمان ...میگه بگو تو برگه بنویسه برگرو باهم باز کنیم یا برگرد بدیم به آقای ...

اینم میشه ب سونو بگی بهت نمیگه تو پاکت ميزاره 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
اگه میخوای ک ب شوه ت بگی و دوتایی باشید میتونی خودت با کنک مشکی بگیری ورنگ جنسیت و بریزی داخلش از یه ...

اره عزیزم من خودم اینطوری مد نظرمه ولی همسرم میگه ب دکتر بگو بهت نگه تو برگه بنویسه باهم دیگه بفهمیم ینی بریم ی جایی باهم بادکنک‌بترکونیم و بفهمیم