2777
2789

تو دوران اقدام به بارداریم 

تقریبا از روز بعد پاکی اقدام کردم تا روز ۱۶ سیکلم

امروز روز ۱۹ سیکلمه

چندروزه پادرد و سینه درد دارم

کسی میدونه چرا؟

برای پری همیشه سینه دردم دوسه روز بوده

و پادردم هم یکی دوروز اونم نزدیک پری

ولی الان سینه درد و پادردم نزدیک ۱۰ روز میشه دارم

درک میکنم ک الان فقط دوس داری بشنوی ک اینا علایم بارداریه ..ولی خب واقعا هیچی قطعی نیس بزار موعدت ک شد اگه پریود نشدی تست بزن انشالله ک مثبت میشه 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
درک میکنم ک الان فقط دوس داری بشنوی ک اینا علایم بارداریه ..ولی خب واقعا هیچی قطعی نیس بزار موعدت ک ...

واقعا اره اینجوریه

یعنی موندم پریود شدم‌چطور به همسرم بگم

نی نی شایتم که پر شده از دخترای دبیرستانی

ادم باید یه نشونه ای بذاره تو عنوان تاپیک تا مامانای باردار متوجه شن و بیان تو تاپیک

همش بحثایی که به این سایت هیچ ربطی نداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا اره اینجوریه یعنی موندم پریود شدم‌چطور به همسرم بگم نی نی شایتم که پر شده از دخترای دبیرستان ...

باردار شدن یه مسئله دو طرفس ..اصلا مشخص نیس ک مقصر شمایی یا همسرت ..و نباید بخاطر پریود شدن شرمنده همسرت باشی ..

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
باردار شدن یه مسئله دو طرفس ..اصلا مشخص نیس ک مقصر شمایی یا همسرت ..و نباید بخاطر پریود شدن شرمنده ه ...

عزیزم بحث شرمندگی نبود

نگفتم که شرمنده همسرم هستم ماه قبلم که من پریود شدم ایشون بهم میگفتن وقت زیاد داریم و دلداری میدادن

شوهرم خیلی احساسی هستن نمیخوام ناراحت شن

ناراحتیش رو ناراحتی من هم تاثیر میذاره هرچند میریزه تو خودش و به من‌نمیگه

عزیزم بحث شرمندگی نبود نگفتم که شرمنده همسرم هستم ماه قبلم که من پریود شدم ایشون بهم میگفتن وقت زیا ...

اها من یه جور دیگه برداشت کردم ..انشالله ک زودتر جواب میگیرین