2777
2789
شک نکن اگه میگفت شوهرم اینکارو کرده خود تو بدتر از همه به شوهرش فحش میدادی

تو نه تنها اون طفلکو قضاوت کردی

بلکه همین الان به منم انگ چسبوندی😂

از قدیمیای نی نی سایت و هزاران بار ترکیده هستم😂

بلانسبت بعضی فقط میخوان عقده هاشونو خالی کنن متاسفانه براشونم فرقی نمیکنه موضوع بحث چیه 

انگار خود درگیری مزمن دارن 

به این فکر نمیکنن که با حرفاشون دل یکی رو میشکنن 

یا تاثیر حرفشون تا مدتها میتونه ذهن یه نفرو به هم بریزه

خدایا شکرتتتتتتت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون تاپیک متاهلم اماعاشق یکی دیگه؟ 

لینکشو بده من جا موندم🥺😂

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

لینک میدی؟🥺

تعطیل شد

گفته بود متاهلم ولی عاشق یکی دیگه ام بیاید داستانشو بگم

یعنی ن پشیمون بود ن راهکار خواسته بود

با افتخار میخواست داستانشم بگه

من شخصا توهین نکردم بهش ولی کار خیلی قشنگی نکرده ک توقع داشته باشه براش کف بزنن

تنسی ، کانک لم تکن ... فراموش میشوی چنانکه گویا هرگز نبودی🙃
درد دل فرق داره با تعریف کردن داستان خیانتش  البته بازم با فحش دادن موافق نیستم ولی باید بفهمه ...

افسرده است تو حال خودش نیست نیاز به راهنمایی داره

از قدیمیای نی نی سایت و هزاران بار ترکیده هستم😂

کی ؟ کجا ؟ لینکو بدین 

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
تو نه تنها اون طفلکو قضاوت کردی بلکه همین الان به منم انگ چسبوندی😂

ربطی نداره عزیزم واقع بین باش انگ نزدم وبی خدایی همه میخواستن بگن مردک هول هوس باز نمیدونم خاک تو سرش ک اینکارو کرده چند بار خودمون تو سایت نمونه مشابه اشو دیدم طرف تا میگه شماره ناشناس به گوشی شوهرم پیام داده همه میگن خاک خو سرش داره بهت خیانت میکنه طلاق بگیره اما زنه میگه متاهلم و فکرم پیش یکی دیگه همه فاز برمیدادن که گناهه قضاوت نکنید اگه گناهه ک اون آقارم نباید قضاوت کرد

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘