2777
2789

سلام دیشب تاپیک زدم گفتم خواهر شوهرم وقتی خونه پدرم رفته بودم قهر زنگ زده و بجای دلداری و کمک تیکه پرونده گفته مگه عاشق شدی یا زیر سرت بلند شه که رفتی قهر

دیشب پیش اون یکی خواهرش گله کردم

حالا زنگ زده من جواب ندادم

ولی بعد ی ساعت وجدانم ناراحت بود پیام دادم گفتم که گوشی رو بیصدا بود تماستو ندیدم

بنظرتون زنگ چطور جوابشو بدم

اصلا دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم😔

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 

خوب کاری کردی جواب ندادی بد کاری کردی پیام دادی

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو زندگی شخصی خودم پس به شما ربطی نداره چرا رفتم قهر

می دونی بیشتر از چی ناراحتم از اینکه قهفته قبل اینکه من برم خودش اومده بود قهر من به روش نیوردم که میدونم

ناراحتم چرا نگفتم پس مگه خودتم عاشق شده بودی که اومده بودی قهر

خوب کاری کردی جواب ندادی بد کاری کردی پیام دادی

۶تا خواهرن .نمیتونم بخاطر همه رو با خودم بد کنم

این حرفا رو زده بعد طلبکار بشن خیلی سنگینه برام

اتفاقا به روش بیار بگو ب دلیلی ک تو رفته بودی قهر😡

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️
۶تا خواهرن .نمیتونم بخاطر همه رو با خودم بد کنم این حرفا رو زده بعد طلبکار بشن خیلی سنگینه برام

صدتا باشن مگه مهمه ... خودت مهمی اول

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
حتما خواهرشوهرخودش بهش گفته فک کرده حرف خوبیع ب شمام بگه😂🤣😅😅

۵۰سالشه

دختر بزرگش ی سال از من کوچیک تره

اونم تو عقد طلاق گرفته

دختر کوچیکشم تو نامزدی جدا شده

اینقدر دلم شکست که این حرف و زد

خودشم که اومده بود قهر

نمیدونم رو چه انصافی همچین حرفی زد

صدتا باشن مگه مهمه ... خودت مهمی اول

خودم که تو این زندگی تموم شدم

ولی بعضی وقتا به حمایتشون نیاز دارم