2777
2789
عنوان

چند روز طول میکشه شیر خشک بشه؟

1261 بازدید | 15 پست

مامانا تو رو خدا بیاید کمکم. پسر من شش ماهشه. من کرونا گرفتم. بچه م ازم دوره. ۴ روزه ک شیر ندادم. دوشیدم و فرستادم. دیگه شیر ب شیردوش نمیاد😭😭 چی کنم خشک نشه. حالا یک هفته هم باید دور باشیم.‌

نگید شیر بده ک اطرافیان و همسرم نمیذارن. ب زور پذیرفتن شیر من رو بهش بدن. اونم ب زور روزی یک شیشه پر کردم و فرستادم. تا قبل ازین فقط شیر خودم رو میخورد

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

غذای مقوی بخور ابگوشت سوپ عدسی ماهی 

بستنی دلستر 

قطره و داروهای شیر افزا 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطرافیان و همسر؟؟👀👀👀

خودت چیکاره ای پس؟متاسفم واقعا

من بستری شدم ۸ روز ای سیو به حاطر  داروهای قوی خشک شد

و دکترم اجازه نداده شیرش بدم گفت دیگه بدنت ضعیفن شیرت درست نیست..

ولی اینکخ شما سرپایی بچخ رو ازت جدا کردن

چرا احه؟؟

💕

رازیانه بخور قطره شیرافزا بخور آبگوشت بخور و به هیچ وج نذار سینت یخ کنه هرروز برو دوش آب گرم بگیر سینت زیر آب گرم ماساژ بده حوله روی بخاری داغ کن بذار روی سینت سوتین هم نزن

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت

عزیزم من بچه م رواز شیر گرفتم بعد دوسه هفته حواسم نبود بچه م اومد شیر بخوره منم گفتم عیب نداره الان میبینه شیر نداره میره دیدم باز به شیر افتاد نگران نباش فقط محض احتیاط سعی کن یه کم هرروز بدوشی تاتولیدشیر متوقف نشه

اطرافیان و همسر؟؟👀👀👀 خودت چیکاره ای پس؟متاسفم واقعا من بستری شدم ۸ روز ای سیو به حاطر &nbs ...

عزیزم اخه من عمل کرده م.بیمارستان کرونا گرفتم. بدون کمک نمیتونم بچه م رو تگه دارم. توقع زیادی هم هست ک بچه م رو بیارن و شیر بدم و اگه الوده شد، بره اونا رو هم الوده کنه‌. توی این خونه الوده هم نمیتونم نگهش دارم.‌اطرافیان هم ک غریبه نیستن‌. دلسوزن. پدر بچه م هم حقی داره. نگرانه. سخته مراقبت کنی ک بچه نگیره. من ابریزش و سرفه دارم. همه چی الوده س

رازیانه بخور قطره شیرافزا بخور آبگوشت بخور و به هیچ وج نذار سینت یخ کنه هرروز برو دوش آب گرم بگیر سی ...

🙏🙏🌹🌹❤

عزیزم من بچه م رواز شیر گرفتم بعد دوسه هفته حواسم نبود بچه م اومد شیر بخوره منم گفتم عیب نداره الان ...

قربونت امیدوارم کردی.❤

عزیزم اخه من عمل کرده م.بیمارستان کرونا گرفتم. بدون کمک نمیتونم بچه م رو تگه دارم. توقع زیادی هم هست ...

مبتونی زنگ برنی بپرسی شیردهی در کرونا منعی نداره اخه

که اجازه نمیدن شیرش بدی

من خودم این تجربه رو داشتم میگم ایسیو بودم و اومدمم خونه پرستار داشتم ولی لچه رو جدا نکردیم

شیرت کامل خشک میشه پس بهش فکر نکن دیگه

💕

مبتونی زنگ برنی بپرسی شیردهی در کرونا منعی نداره اخه که اجازه نمیدن شیرش بدی من خودم این تجربه رو ...

داروی انتی بیوتیک نخور

و به بجه بگو با سرشیشه چیکو شبیه سینه مادر شیر بدن

خودنم هر نیم ساعت بدوش و لالایی بخون و‌لباس بچه رو بغل کن

💕

عزیزم من بچه م رواز شیر گرفتم بعد دوسه هفته حواسم نبود بچه م اومد شیر بخوره منم گفتم عیب نداره الان ...

سلام عزیزم قربونت برم❤🌹🥰. بعد از صحبت با شما، دلگرم شدم. رفتم شیر دوشیدم و اومد. ده روز، روزی یک شیشه واسش فرستادم. بعدش هم دیگه خودش رو بغل کردم😍اللنم همچنان شیر خودم رو میدم❤

رازیانه بخور قطره شیرافزا بخور آبگوشت بخور و به هیچ وج نذار سینت یخ کنه هرروز برو دوش آب گرم بگیر سی ...

مرسی گلم🙏🏻🌹 ممنون از راهنماییت. این مرحله رو پشت سر گذاشتم و الان همچنان شیر خودم رو میدم😍❤

غذای مقوی بخور ابگوشت سوپ عدسی ماهی  بستنی دلستر  قطره و داروهای شیر افزا

فدات گلی. ممنون😍اومدم بهتون خبر شادیم رو بدم. ده روز شیر دوشیدم و از چند روز قبل از عید ک پسرم رو بغل کردم دارم شبر خودم رو میدم. خشک نشد❤🙏🏻🌹