مامانا تو رو خدا بیاید کمکم. پسر من شش ماهشه. من کرونا گرفتم. بچه م ازم دوره. ۴ روزه ک شیر ندادم. دوشیدم و فرستادم. دیگه شیر ب شیردوش نمیاد😭😭 چی کنم خشک نشه. حالا یک هفته هم باید دور باشیم.
نگید شیر بده ک اطرافیان و همسرم نمیذارن. ب زور پذیرفتن شیر من رو بهش بدن. اونم ب زور روزی یک شیشه پر کردم و فرستادم. تا قبل ازین فقط شیر خودم رو میخورد
من مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رازیانه بخور قطره شیرافزا بخور آبگوشت بخور و به هیچ وج نذار سینت یخ کنه هرروز برو دوش آب گرم بگیر سینت زیر آب گرم ماساژ بده حوله روی بخاری داغ کن بذار روی سینت سوتین هم نزن
عزیزم من بچه م رواز شیر گرفتم بعد دوسه هفته حواسم نبود بچه م اومد شیر بخوره منم گفتم عیب نداره الان میبینه شیر نداره میره دیدم باز به شیر افتاد نگران نباش فقط محض احتیاط سعی کن یه کم هرروز بدوشی تاتولیدشیر متوقف نشه
اطرافیان و همسر؟؟👀👀👀 خودت چیکاره ای پس؟متاسفم واقعا من بستری شدم ۸ روز ای سیو به حاطر &nbs ...
عزیزم اخه من عمل کرده م.بیمارستان کرونا گرفتم. بدون کمک نمیتونم بچه م رو تگه دارم. توقع زیادی هم هست ک بچه م رو بیارن و شیر بدم و اگه الوده شد، بره اونا رو هم الوده کنه. توی این خونه الوده هم نمیتونم نگهش دارم.اطرافیان هم ک غریبه نیستن. دلسوزن. پدر بچه م هم حقی داره. نگرانه. سخته مراقبت کنی ک بچه نگیره. من ابریزش و سرفه دارم. همه چی الوده س
عزیزم من بچه م رواز شیر گرفتم بعد دوسه هفته حواسم نبود بچه م اومد شیر بخوره منم گفتم عیب نداره الان ...
سلام عزیزم قربونت برم❤🌹🥰. بعد از صحبت با شما، دلگرم شدم. رفتم شیر دوشیدم و اومد. ده روز، روزی یک شیشه واسش فرستادم. بعدش هم دیگه خودش رو بغل کردم😍اللنم همچنان شیر خودم رو میدم❤