2777
2789

من هنوز دو ماهمم نشده از یه طرفم شوهرم میگه برو بزن واکسنتو اومیکرون خطرناکه و اینا البته دوز اولمو زدم قبل از حاملگی ولی الان یه خورده میترسم 

معمولا تا ۳ ماهگی بهت نمیزنن باید صبر کنی

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم تو ماه آخر زد ولی من باشم نمیزنم کلا عوارضش زیاده مخصوصا خانم باردار ک حساسه به نظرم نزن

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤

من واکسن زدم خودم همسرم و کل خانواده هامون و از طرفدارای واکسنم

ولی با واکسن زدن باردارها و بچه ها مخالفم

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
من بودم بعد بارداری میزدم من که دو دوز آسترا زدم آخرش هم گرفتم

اره تأثیر نداره ولی اونروز همکاره شوهرم میگفت امسال عید پلاک ماشین به نام هرکی باشه اگه کامل واکسناشو نزده باشه جریمه میشه

منم نزدم کرونا هم گرفتم بیمارستان هم بستری شدم تخت کناریمم ۲ دوز زده بود اونم گرفته بود بیمارستان بود 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

طبق تحقیقاتی که تو مقالات معتبر علمی هم‌ثبت شده هیچ اثر منفی تو دوران بارداری نه روی جنین نه مادر گزارش نشده

اتفاقا خیلی هم تاکید میکنن بعد ۱۲ هفته بزنین واکسن رو

من  هردو دوز رو زدم مشکلی هم نداشتم فقط همون عوارض عادی که بقیه هم داشتن بود

دوز سومم تاریخش مونده به بعد زایمانم

اره تأثیر نداره ولی اونروز همکاره شوهرم میگفت امسال عید پلاک ماشین به نام هرکی باشه اگه کامل واکسناش ...

اره توی مسافرت ها از ۲۰ اسفند به بعد پلاک ماشین ها چک میشه، کسی که ماشین به نامشه بایستی ۳دوز رو زده باشه و اینکه وامکان داره تو جاده ها ازتون کارت واکسن بخوان