2777
2789
عنوان

میشه بهم راهنمایی بدید؟🥰🦋

64 بازدید | 4 پست

سلام عزیزان 

میشه درمورد انتخاب رشته نهم کمکم کنید 

مد نظرم تجربی هستشولی یه تاپیک دیدم

به خاطر همین دودل شدم 

شما چه تجربه ای دارید؟

من درسم خوبه خداروشکر فقط میترسم یکم

تعداد رای : 5
نظرسنجی
تجربی
3
60%
ریاضی
1
20%
هنر و .....
1
20%
_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه              

بستگی داری چه کاری بخوای انجام بدی.میخوای حسابدارشی باید ریاضی بری.به هنر و نقاشی و معماری علاقه داری هنر.پزشکی و پرستاری و داروسازی میخوای تجربی

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

علاقه و تلاش باشه که مشکل خاصی وجود نداره‌

رقابت تو کنکور تجربی خییییییییییلی زیاده به خاطر همین خیلیا کم میارن.

فکر کنم اگه تجربی بری باید از همون دهم فشرده درس بخونی

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داری چه کاری بخوای انجام بدی.میخوای حسابدارشی باید ریاضی بری.به هنر و نقاشی و معماری علاقه دار ...

پزشکی ،،،ممنون

_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه              
علاقه و تلاش باشه که مشکل خاصی وجود نداره‌ رقابت تو کنکور تجربی خییییییییییلی زیاده به خاطر همین خی ...

بله ممنونم ♥️