_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟! جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم مرض بابامه زهرمار مامانمه
رقابت تو کنکور تجربی خییییییییییلی زیاده به خاطر همین خیلیا کم میارن.
فکر کنم اگه تجربی بری باید از همون دهم فشرده درس بخونی
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
بستگی داری چه کاری بخوای انجام بدی.میخوای حسابدارشی باید ریاضی بری.به هنر و نقاشی و معماری علاقه دار ...
پزشکی ،،،ممنون
_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟! جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم مرض بابامه زهرمار مامانمه
علاقه و تلاش باشه که مشکل خاصی وجود نداره رقابت تو کنکور تجربی خییییییییییلی زیاده به خاطر همین خی ...
بله ممنونم ♥️