2777
2789
عنوان

دکتر انکولوژی میخوام

204 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها ماورم تمور بدخیم داره دکتر الانش جواب درستی بهم نمیده از یرباز کنی راه میندازه شهر مشهد اگه کسی دکتر خوب سراغ داره ممنون میشم کمکم کنید🙏

من فقط دکتر فرشید اربابی رو میشناسم کارشونم خیلی خوبه یکی از آشناهامون برای درمان تومور مغزی پیششو ...

امیدوارم مبلغ این اقا نباشید بنده تعاریف خوبی راجع به این اقا نشنیدم 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متخصص درمان سرطان دکتر فاطمه هادی و بهتون پیشنهاد میکنم  خواهرم سرطان مثانه گرفته بود و خیلی درد میکشید و رفت تحت نظر دکتر فاطمه هادی و دکتر با تشخیص دقیق و تشخیص درست خواهر منو درمان کردن و خواهرم حالش خوب شد وممنونیم ازشون ما هم از طریق سایتشون پیدا کردیمشون

متخصص درمان سرطان دکتر فاطمه هادی و بهتون پیشنهاد میکنم  خواهرم سرطان مثانه گرفته بود و خیلی در ...

من مادرم از دست دادم خدا لعنت کنه دکتر سمیرا ذبیحی هیچ وقت نمیبخشمش مادرم  دنیام بودی😭