2777
2789
عنوان

با نامزدم قهرم

265 بازدید | 5 پست

سلام من امروز با نامزدم قهر کردم حتما میگین سر چی؟ بزارین از اول توضیح بدم قرار بود دوشنبه بیاد پیشم نیومد امروز بش زنگ زدم گف خونه خاله ام خوابیدم😑و قطع کرد دوباره زنگ زدم ک بیاد منو ببره خرید جواب نداد اقل من هر چقد زنگ زدم جواب نداد آخر سر خواستم ب خاله اش زنگ بزنم پشیمون شدم گفتم حتما از اونجا رفته و زنگ نزدم هی فکر و خیالات بد ب ذهنم میومد ک زنگ زد تا من بریم جواب بدم قطع شد بعدش چن بار رنگ زدم جواب نداد وقتی هم داد گفت حوصله ات رو ندارم چرا هی رنگ میزنی منم بهم برخورد داد زدم ازش میترسیدم چته میگفت باید ب تو هم توضیح  بدم بعدش هم فش داد بهم و منم اصلا طاقت قهر ندارم راه حلی بگین بهم و البته بگم بش گفتم تا رفتارش رو درست نکنه نمیخوام ببینمش و اونم همین حرفو زد اوووه چقد طولانی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.