2777
2789

عزیزم تاپیک یکی مونده به آخرم برای اونهایی که حاجت دارن و نمیدونن چه دعا کنن مفیده

دعاهایی که ازشون حاجتهای بزرگمون رو گرفتیم نوشتیم. همه کامنت هارو بخونید❤😘 حاجت روا بشید همه

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خانواده منم مخالف بودن بردم پیش مشاوره بابام فقط یبار اومد مامانم همرو اومد راضی شد بابامم راضی ...

واقعااا. سر چی مخالف بودن؟ 

یعنی منم ببرم مامانم راضی میشع😔😔😔😔

من۵سال خانواده ام مخالفت کردن بعد۵سال خسته شدن وموافقت کردن...ولی گفتن خوب وبدش خودتی ماپشتت نیستیم. ...

کاش مامانم اینو بگه.. میگه دل بکن مگ چیه برو با یکی دیگه. انگار لباسه

کاش مامانم اینو بگه.. میگه دل بکن مگ چیه برو با یکی دیگه. انگار لباسه

منکه داداشام تهدیدم کردن مامانم به یکی ازخواستگارام جواب مثبت داده بود...خیلی اذیت شدم ولی همش گفتم اصلأ شوهرنمیکنم...تاآخرسر،دلشون سوخت وراضی شدن...من شوهرمم خیلی پشتم بودبعضی وقتامن خسته میشدم و پشیمون اون خداییش کوتاه نمیومد

منکه داداشام تهدیدم کردن مامانم به یکی ازخواستگارام جواب مثبت داده بود...خیلی اذیت شدم ولی همش گفتم ...

من سر ی کینه قدیمی .. داداش اون با داییم دعوا کردن طایفه ای 

. خیلی سختمع تو دعوایی کع نه من بودم ن اون داریم تقاص پس میدیم.. دلم از مامانم خیلی شکسته نمیدونم ببرم پیش مشاور یا چیکار کنم

من سر ی کینه قدیمی .. داداش اون با داییم دعوا کردن طایفه ای  . خیلی سختمع تو دعوایی کع نه من ب ...

راضی میشن فقط بایددوتاتون پافشاری کنین...منم مطلقه بودم شوهرم مجردخونواده ام قبول نمیکردن یه مشکل خوانوادگی هم داشتیم...اگه خدا بخواد راضی میشن...مادرتوسعی کن خودت راضی کنی

راضی میشن فقط بایددوتاتون پافشاری کنین...منم مطلقه بودم شوهرم مجردخونواده ام قبول نمیکردن یه مشکل خو ...

از دیشب با مامانم سنگینم امروز مامانم گفت باهاش حرف نزن وابسه میشی بدتر منم کاری ندارم میسپارم دست قسمت اومدن قسمت بشه میری 

منم گفتم اگه پشتم باشی موقع خاستگاری منم به حرفت گوش میدم الان حرف نمیزنم . 

ولی میترسم بخاطر من اینجوری گفته کع خر بشم بیخیال بشم.. 

از دیشب با مامانم سنگینم امروز مامانم گفت باهاش حرف نزن وابسه میشی بدتر منم کاری ندارم میسپارم دست ...

بامامانت لج نکن،به خوبی خودت یاخواهرت یایکی روکه مامانت باهاش راحته بسپارکه باهاش حرف بزنن...من بامامانم وداداشام سال اول لج کردم،به کل خراب شددعواوبحث که جنازتومیدیم دیگه عادی رفتارکردم...شوهرم چندتاازافرادفامیل که داداشام باهاشون رودربایستی داشتن وفرستادن واوناهم قبول کردن