2777
2789
عنوان

بیاید

47 بازدید | 4 پست

بچه ها  من زود نخود تو دهنم خیس نمیخورد با جنگ دعوا بهتر شدم😂

الان دوباره یه زره خیس میخوره دوباره میگم بعضی حرفا رو مثلا من دوسال نیمه اقدامم به کسی جز مامانم اینا نگفتم اوندفعه به همسایمون یعنی دوست خوانوادگیمون از دهنم پرید گفتمدیگه خبر داره دکتر معرفی کرد اینا بنده خدا

حالا شوهرم میگه حالا که گفتی نمیگفتی دوسال نیم

مردم هزار کار میکنن نمیگن تو زود به همه میگی فکرم درگیر شد 

چکار کنم هییی

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

درس بگیر یکم با تاخیر و تامل جواب هر حرفیو بده یا چیزیو بگو.اینو بکن عادتت

دیگع گفتی این دفعه دیدیش بگو دکتر گفته باید منظم تو اقدام باشی من انگار هیچی ازین چیزا نمیدونم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
درس بگیر یکم با تاخیر و تامل جواب هر حرفیو بده یا چیزیو بگو.اینو بکن عادتت دیگع گفتی این دفعه دیدیش ...

اره والا مرسی عزیزم 

اخه امروز رفتم دکتر پرسید چی شد گفتمهیچی یه خورده ویتامین داد گفت بخو همش میگفت مگه میشع فقط اینو گفته پس ازمایش برا خودت شوهرت نگفت هی روزگار

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره والا مرسی عزیزم  اخه امروز رفتم دکتر پرسید چی شد گفتمهیچی یه خورده ویتامین داد گفت بخو همش ...

همینو بگو..بهش بگو من تاریخارو نمیدونستم و دکتر گفت مشکلی نداری استرست زیاده و اقدامت منظم نبوده

اطلاعات زیادم نده

بگو عجله نداریم

ایشالا این ماه یه نی نی فسقلی داشته باشی

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
همینو بگو..بهش بگو من تاریخارو نمیدونستم و دکتر گفت مشکلی نداری استرست زیاده و اقدامت منظم نبوده اط ...

مرسی عزیزم ممنون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40