2777
2789
عنوان

بالشت جادویی

6823 بازدید | 40 پست

سلام

شما تاحالا از این تکنیک جواب گرفتید؟ 

اصلا به قانون جذب اعتقاد دارید؟

من از این تکنیک جواب گرفتم یکبار 

الان باز یه خواسته ای دارم یکم شک دارم چون شنیدم باید مصمم بود و رها کرد و ایمان داشت گفتم درمیون بذارم قوت قلب بگیرم😆

عالیه انجام بده

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه انجام بده

شماهم نتیجه گرفتید؟ من بار اولم واقعا چون درمونده بودم اعتقاد محکم داشتم که جواب میده

این سری ولی یکم انگار ایمانم کمه خیلی تاثیر داره این اعتقاد به رسیدن یا نرسیدن؟

سلام به قانون جذب به شدت اعتقاد دارم ولی بالشت جادویی رو تابحال نشنیدم چی هست ؟؟

میشه چند تا تکنیک خیلی خوب بگید برای جذب خواسته ها؟

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
چیه قضیه؟ تعریف کن... اره به قانون جذب اعتقاد دارم

رو یه برگه خواسته تون رو به زمان حال مینویسید

و زیرش ۹ بار شکرت یا سپاسگزارم رو مینویسید و جلوی شکرت ۳ و ۶ و ۹ یک ستاره کوچیک میزنین 

و بعد باز زیرش مینویسین کائنان سپاسگزارم بابت همه چیزهایی که به من میبخشی

این نوشته رو به همین شکل تا ۹ شب مینویسین و میذارید توی بالشتتون میگن خیلی تاثیرداره

من خودمم یبار نتیجه گرفتم

رو یه برگه خواسته تون رو به زمان حال مینویسید و زیرش ۹ بار شکرت یا سپاسگزارم رو مینویسید و جلوی شکر ...

چه باحال

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
میشه چند تا تکنیک خیلی خوب بگید برای جذب خواسته ها؟

اول اینکه کتاب راز رو بخون فیلم راز رو ببین و کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد رو بخون من اینجوریم چیزی رو که بخوام می‌نویسم حتی تا رنگ و شکلش تو ذهنم کاملا تجسم میکنم که مال منه هر وقت که بهش فکر میکنم درونم پر از انرژی میشه و حس خوشحالی طوری که انگار اون چیزی که می‌خوام به دست آوردم بعد از چند ماه یا چند روز واقعا هم به دستش میارم برای جذب باید از چیزای کوچیک شروع کنی تا رفته رفته باورت بشه هیچ وقت هم شک نکن که این خواستم برآورده میشه یا نه به دست کائنات بسپر و باور داشته باش