2777
2789
عنوان

اینو بخونین خالی از لطف نیست

185 بازدید | 19 پست

شما را نمی دانم.

اما برای من دردناک است وقتی می بینم زنان ایرانی در باشگاه نه برای سلامتی، بلکه برای "برجسته کردن باسن" ورزش می کنند!

و نه برای اصلاح یک عیب کوچک، که برای کن فیکون کردن کل ظاهرشان به آرایشگاه مراجعه می کنند.

دردم می آید که دیگر هیچ دختری مجال نمی دهد که ببیند بینی اش در بیست سالگی چه شکلی خواهد شد؟!

دردم می آید که برخی پزشکان ایرانی برای پول به راحتی دختران 17ساله را جراحی_زیبایی می کنند و منتظر تکمیل رشد و جا افتادن چهره به عنوان یک جوان نمی شوند

نمی دانم چه کسی به دختران ایرانی گفت که باید لب هایشان رابرجسته کنند و چه کسی گفت که این ظاهر زیباست؟

چه کسی گفت که دختری که هنوز موهای ابرو در چهره اش وجود دارند، باید همه را از ته بتراشد تا ابرویی غیر واقعی و نازیبا برای خود بسازد؟

دردم می آید که وقتی کسی با مطالعه به این ظواهر انتقاد می کند، او را به "عهدقجری" بودن متهم می کنند

ما نمی گوییم آرایش نکنید.

آرایش و زیبایی خیلی هم دلپذیرست.

این بدن شماست و خود صاحب اختیارش هستید.

اما یادتان باشد، که "جهان سوم" را من و شما می سازیم.

با کارهای "جهان سومی" خودمان.

دستکاری تمام بدن برای خوشامد مردان یک حرکت جهان سومی و مردسالارانه است.

مردها هم آدم های معمولی هستند، قصد اهانت به آنهارا ندارم ولی درست نیست که خود را زیر تیغ و سوزن ببرید تا آن ها "خوششان بیاید

وقتی برای خوشامد آن ها خود را شبیه به ستارگان ...می کنید، درواقع تبدیل به کالای جنسی شده اید. 

"پلنگ شدن" به راستی یک اصطلاح مختص خاورمیانه و جهان سوم است.

#زهره_امجدی_طبار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی بود موافقم 

ولی متاسفانه الان مردا ... 

دانشجو فرهنگیان ورودی۱۴۰۲...♡ •تیکر جمع بندی دهم و یازدهم• هدفای تحصیلی:۱.کسب رتبه یک سال دوازدهم در مقطع مدرسه. ۲.معدل ۱۹.۹۳ در نهایی دوازدهم.   ۳.رتبه دو رقمی یا سه رقمی کنکور ۱۴۰۲. هدف‌های شخصیتی:همسر؛ دختر و یک بنده و معلم متشخص بدون هر گونه رفتار زائدی‌ در باب پرخاش و کودکانه و شاخص مادری نمونه...♡ تا سال ۱۴۰۳ به همه آرزوهای باب شده در استاتوس رسیدم ^^

حالا کاری به بقیه چیزا ندارم

ولی منی که ۱۷ سالمه و میخوام بینیمو عمل کنم برا خوشامدن مرداست!؟!

حالا فعلا که کروناست و بینیم زیر ماسکه

ولی خودم دل ندارم!؟

عمل بینی من به کسی آسیب میرسونه؟

چیزی رو زیر سوال می‌بره؟

هنجار شکنی میکنه!؟

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!

چون تنها با صورت مجازن خودنمایی کنن اینقد ارایش و عمل میکنن . وگرنه اگه بشد از باقی زیباییهایی که خداوند بشون داده استفاده کنن کمتر ارایش بود.اگه همین موها رو افشون کنی توصورت و پشت باز باشن به اندازه کل این ارایشها آرزش داره

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*
حالا کاری به بقیه چیزا ندارم ولی منی که ۱۷ سالمه و میخوام بینیمو عمل کنم برا خوشامدن مرداست!؟! حال ...

نه عزیزم منظور اونایی هست که واسه خاطر خوش اومدن جنس مخالف این کارو می کنن