بنگاه دارمونه دوسش دارم اما چ کاری از دستم بر میاد؟خودشم شمارمو داره هم کلیپ های عاشقونه مبفرسه و صبح بخیر همیشگی و یه بارم گفت من ازت خوشم امده چون باحجابی و خیلی سرو سنگینی یه بارمگفت دعوتت میکنم بیرون اگ قبول کنی ولییی من اصن هیچ واکنش و علاقه ای نشون ندادم میترسم هوس باز باشه انوقت دیگه احترام بینمون از بین بره زشته واقعن براش احترام قاعلم و فک میکنم لقمه ای گنده تراز دهنمه اخه نمایشگاه ماشین داره و بنگاه دار فاصله سنی هم ۱۵ سال فک کنم
تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از ترس اینکه بگه دخترشون بده و فلان و احتراممون از بین بره هیچ واکنشی و چیزی نشون ندادن از خودم
تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖