2777
2789
عنوان

چت شوهرم با همکار خانومش...

5323 بازدید | 61 پست

سلام‌.شما همچین چیزی ببینید چه برداشتی میکنید؟ بالاتر هم کلی بگو بخند و فدایت گفتن و ریپلای استوری و ... از جانب شوهرم بوده.به نظرتون منظوری پشت این رفتارا هست؟ بارها هم بهش گفته بودم با این و اون گرم نگیر ولی بازم...چه برخوردی باهاش داشته باشم؟ چه جوری مطرحش کنم که نفهمه گوشیشو چک کردم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید...

"Save your tears for another day"

کدوما شوهرته

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با منظور یا بی منظور اصلا طرز چت کردنش با همکار خانم نباید اینطور باشه،حد خودشو باید بدونه...

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
سبزا ک تیک خورده دیگه

چ صبری داره اسی من بودم همونجا با خاک یکسانش میکردم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

چرا اینجایی الان عزیزم .؟

خوبه ک ب ظاهر ارومی شاید .

من ب جات دارم فشار میخورم .

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋