2777
2789
14سالمه خردادمیرم 15

وزنت زیادههه

سلاممممممم 😊 من یه دختر خوشبختممممم و البته سگ اخلاق 😐 من دوست داشتم یه خانواده بزرگ باشیم ولی خاله، عمه، دایی و عمو ندارم بعضیا میگن نداشتن فامیل خوبه ولی نه خیلی بده 😐💔 از شانس بد من خودمم تک فرزندم 😐 بچه هاتونو تک فرزند نزارین خیلی بده 💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ترو خدا میشه لطف کنید تاپیک اخرمو گذارش بزنید لطفا

تاپیک آخرت چون توش پست نذاشتن خودت میتونی حذف کنی توی تاپیک سه نقطه گوشه پایین و بزن بعدش حذف

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
وزنت زیادههه

دکترتغذیه و کنترل وزن  رفتم گفت نسبت به قدت خوبه وزنت. بعد ازش پرسیدم بازم رشد میکنم گفت نه دیگ رشد خودتو کردی ولی بازم رفتم پیشش قدمو اندازه گرفت 3.4سانت بلندتر شده بودم😐

عشقی هایی کز پِی رنگی بُوَد          عشق نَبُود عاقبت‌ ننگی بُوَد

دکترتغذیه و کنترل وزن  رفتم گفت نسبت به قدت خوبه وزنت. بعد ازش پرسیدم بازم رشد میکنم گفت نه دیگ ...

قدت چنده؟ 

نه بازم رشد میکنی 

سلاممممممم 😊 من یه دختر خوشبختممممم و البته سگ اخلاق 😐 من دوست داشتم یه خانواده بزرگ باشیم ولی خاله، عمه، دایی و عمو ندارم بعضیا میگن نداشتن فامیل خوبه ولی نه خیلی بده 😐💔 از شانس بد من خودمم تک فرزندم 😐 بچه هاتونو تک فرزند نزارین خیلی بده 💔
174

پس وزنت نسبت به قدت خوبه خوشبحالت من 19 سالمه 43 کیلوام 

نه دیگه نمیشه

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح
14سالمه خردادمیرم 15

شاید در حد یکی دو سانت

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
14سالمه خردادمیرم 15

خاک تو کله من 17سالمه قدم 156تاس😔وزنم 54

خدایا..کی منو از این برزخ نجات میدی کی میفهمم دوستم داره یانه 💔کی این بلاتکلیفی تموم میشه! نکنه فراموش شدم؟ چه گناهی کردم که اینجوری دارم نابودمیشم  من که همیشه مراقب بودم دل نشکنم💔درسام چی میشه خدایا ترو به زهرات کمکم کن زندگیمو عشقموبه خودت سپردم..اگه تا آخرشو خوندی لطفا برام دعا کن اگه یه صلوات کوچولوهم برام فرستادی بهم بگو برات بفرستممرسی مهربون به امید روزی که همه این اتفاقای تلخ به اتفاق شیرین تبدیل میشه
قدت عالیه  من 173 تا 175 راضیم اگ برم   تا 175 برا ی زن تو ایران مناسبه

خوشبحالتون

خدایا..کی منو از این برزخ نجات میدی کی میفهمم دوستم داره یانه 💔کی این بلاتکلیفی تموم میشه! نکنه فراموش شدم؟ چه گناهی کردم که اینجوری دارم نابودمیشم  من که همیشه مراقب بودم دل نشکنم💔درسام چی میشه خدایا ترو به زهرات کمکم کن زندگیمو عشقموبه خودت سپردم..اگه تا آخرشو خوندی لطفا برام دعا کن اگه یه صلوات کوچولوهم برام فرستادی بهم بگو برات بفرستممرسی مهربون به امید روزی که همه این اتفاقای تلخ به اتفاق شیرین تبدیل میشه