2777
2789
وزنت زیادههه

نه اصلا

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پریودشدی که فک نکنم دیگه رشد کنی

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

من۲۴سالمه ۱۶۰ونیمم    ینی رو‌اون نیم سانتم خیلی تعصب دارم

خوبه که من نمیدونم چرا بلند نمیشم لامصب 

خدایا..کی منو از این برزخ نجات میدی کی میفهمم دوستم داره یانه 💔کی این بلاتکلیفی تموم میشه! نکنه فراموش شدم؟ چه گناهی کردم که اینجوری دارم نابودمیشم  من که همیشه مراقب بودم دل نشکنم💔درسام چی میشه خدایا ترو به زهرات کمکم کن زندگیمو عشقموبه خودت سپردم..اگه تا آخرشو خوندی لطفا برام دعا کن اگه یه صلوات کوچولوهم برام فرستادی بهم بگو برات بفرستممرسی مهربون به امید روزی که همه این اتفاقای تلخ به اتفاق شیرین تبدیل میشه

برو دکتر غدد

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

خوبه که من نمیدونم چرا بلند نمیشم لامصب 

عزیزدلم رشد قد برای بعضیا تا بعد۲۰سالم ممکنه،غصه نخور واقعا قدت خوبه ❤️منم همسن توبودم قدم همین بودشاید۱۵۸بودم اصلامهم نیس 😍

🦋🫀

مطمئنی  قدت ایتقدره؟؟؟ من ۱۵ سالم بود ۱۶۲ بودم الان ۱۸ سالمه ۱۷۰

واقعا هیچکار نکردی

من ۱۵ ام ۱۷۱ ام بیشتر نمیشم؟

با خودم قرار داد بستم تو سال جدید کلی تغییر مثبت کنم امروز 1/1/1_اول اینکه تاپیک انرژی منفی نزنم.حالم بد شد حالمو خوب کنم.هرروز درس بخونم.هرروز ورزش کنم.هرروز شکرگزاری کنم.به اشتباهات ۱۴۰۰ و ادمای اشتباهیی اون سال فکر نکنم و سرگرم خودم بشم.تنها باشمو رفیق نشم با کسی.و خدای خوبم از نیت قلب من اگاهی من تلاشمو میکنم تو هم منو به ارزو های قشنگم برسون😍😍😍😍❤❤🤤🤤
واقعا هیچکار نکردی من ۱۵ ام ۱۷۱ ام بیشتر نمیشم؟

من ژنتیکی چون بابام قد بلنده قد بلند شدم

خواهرم از من بلند تره

نمیدونم 

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو
من سوم راهنمایی170بودم از اون موقع یک سانت هم بلندتر نشدم 27سالمه

بنظرم متفاوتن افراد توی رشد قد خیلیا تا ۲۰ جا دارن

با خودم قرار داد بستم تو سال جدید کلی تغییر مثبت کنم امروز 1/1/1_اول اینکه تاپیک انرژی منفی نزنم.حالم بد شد حالمو خوب کنم.هرروز درس بخونم.هرروز ورزش کنم.هرروز شکرگزاری کنم.به اشتباهات ۱۴۰۰ و ادمای اشتباهیی اون سال فکر نکنم و سرگرم خودم بشم.تنها باشمو رفیق نشم با کسی.و خدای خوبم از نیت قلب من اگاهی من تلاشمو میکنم تو هم منو به ارزو های قشنگم برسون😍😍😍😍❤❤🤤🤤