2777
2789

اخی 🥺دلت نینی میخاست؟

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری منم پارسال اینجوری شدم الان دخترم4ماهونیمشه،چهار روزبعدموعدم منفی شدازمایشم بازم یکی بزار اگه مثبت بود صدرصدبارداری مبارکه مال من یک بود بتام

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
اوهوم

انشالا خیلی زود دامنت سبر بشه قربونت برم 

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

عکسش تاپیک قبلم هست بچه ها گفتن مثبته یه خطش کمرنگ بود

عکسشو دیدم اونکه مثبته، اگه دومی هم همین جور بود دیگه صد در صد مثبته،  برو همین الان یکی دیگه بخر خبرشو به ما هم بده😀

ماهی خانوممم