2777
2789
عنوان

به نظرتون بخت من مشکلی داره ؟ بستس ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اصلا نباید به کسی اعلام کنید ک واستون خواستگار میاد. وقتی به مرحله مهر برون رسیدین و ازمایش خون ...

خودمونیم اصلا قصد نداشتیم به کسی بگیم ولی با ۴ تا عموم تو یه ساختمان پدری زندگی میکنیم هر چی بشه و هر کی بیاد و بره میفهمن و به کل عالم خبر میدن

همزاد داری منم شرایط تو رو دارم ب دعانویس و همزاد و اینا هم اعتقد  نداشتم تا وقتی ک دیدم ...

قبلنا ک به دعا اعتقاد داشتم دعانویسه به منم گف همزاد داری گفت نمیزاره کسی ازت خوشش بیاد واسم دعای همزاد نوشت گفت بزن ب بازوت . اونو دارم بعضی وقتها استفاده میکنم ولی اثری از خوب شدن نمیبینم

منم خواستگارام از نظر موقعیت مالی عالی هستن..... 

اما از نظر قد ظاهر سنی اختلاف دوسال دوست دارم اما... 

هیچکدوم اونی نیست که میخوام به دلم نمیشینن، 

فقط دونفر بودن که به اون ادمی که میخواستم شبیه بودن از نظر ظاهری به من میومدن که اولی چندسال دوست بودیم اخرش زد زیر همه چی رفت زن گرفت. 

دومی هم اومد تو زندگیم برای ازدواج همه در جریان خانواده ها و.... 

که اونم بعد 9ماه زد زیر همه چی رفت. 

منم خواستگارام از نظر موقعیت مالی عالی هستن.....  اما از نظر قد ظاهر سنی اختلاف دوسال دوست دار ...

مث من . منم هر کی اومد خاستگاریم ی مشکلی داشت با همون مشکلاش بازم میزدن زیرشو بدون اینکه خبر بدن دیگ نمیومدن چقدر راحته با غرور یه دختر و یه خونواده بازی میکنن خدا ازشون نگذره

تو رو خدا برام دعا کنید آبروم حفظ بشه خسته شدم بخدا از حرف مردم و حس بد نگاه هاشون از دل رحمی هاشون ...

عزیزم مردم تو همه شرایطی حرف میزنن  ازدواج کنی میگن اینه شوهرش خوب نیست یا از خودش سرتر

ازدواج نکنی میگن خواستگار نداره مشکل داره حالا طرف دوست داره مجرد باشه

بچه نداشته باشی میگن مشکل داره حالا طرف دوست نداره بچه دار شه

طلاق بگیری میگن وااااای طلاق گرفته

مانتویی چادری هرجور که باشی تو همه شرایطی مردم حرف میزنن سرشون تو کار زندگی همه هست

اصلا نذار حرفای بقیه روت اثر بذاره اینجوری روح جسمتو مریض میکنی خودتو با حرف مردم داغون نکن. 

باور کن مجرد بودن فاجعه نیست،ازدواج کردنم خیلی کار بزرگی نیست 

منم 27سالم مجردم هنوز. 

عزیزم مردم تو همه شرایطی حرف میزنن  ازدواج کنی میگن اینه شوهرش خوب نیست یا از خودش سرتر   ...

حق با توئه روزی صد بار این حرفا روباخودم تکرار میکنم ولی باز نمیتونم دست خودم نیست دوست ندارم بحث داغ یه مجلس باشم و همه راجبم بد بگن و بخندن یا دلشون برام بسوزه . مخصوصا من ک با ۴ تا عموم یه جا زندگی میکنم قشنگ میشنوم چیا میگن . اون سری دوتا عموهام و خونوادشون داشتن میگفتن (مامان اونی ک اومده بود خاستگاری میترا و راضی نبود دیگ نیومدن مرده ببینیم حالا میان براش) نمیتونی حس کنی تو اون لحظه چجوری قلبم خورد شد و وایساد 

حق با توئه روزی صد بار این حرفا روباخودم تکرار میکنم ولی باز نمیتونم دست خودم نیست دوست ندارم بحث دا ...

منم با عمو، عمه، مادربزرگ زندگی میکنیم متاسفانه، و خیلی بد این مدل زندگی من درکت میکنم عزیزم ادم وقتی یه جا باشه با ایلوطایفه،سر همه تو زندگیت هست از همه چی سر درمیارن چیکار میکنی کجا میری چرا رفتی کی میری کی میای همه چیتم همه میدونن همه جا میگن. 

اصلا ضعف نشون نده،نمیدونم چندسالته کار میکنی درس میخونی.... 

اما خودتو بالا بکش رشد کن موفق شو فقط اینجوری میشه دهن این ادمارو بست.

عزیزم اینا طرز فکراشون فقط تو شوهر کردن و بچه دار شدن کلا چیزی دیگه ای نمیبینن. 

اما دوره ما اینجور نیست خیلیا مجرد موندن موفق شدن مستقل هستن دنبال چیزایی که دوست دارن رفتن وقت برای خودشون میذارن. 

قبلنا ک به دعا اعتقاد داشتم دعانویسه به منم گف همزاد داری گفت نمیزاره کسی ازت خوشش بیاد واسم دعای هم ...

حتما دعا نویسه خوب نبوده   ببینم من جواب میگیرم یا ن 

معمولا توی هر بحثی شرکت نمیکنم . ی دختر خوش اندام   رزمی کارم ، عاشق حرفمم و هر روز برا بهتر شدن تلاش میکنم . البته پشت کنکورم و هدف پزشک شدنم دارم ب امید یزدان پاک .  من مطلقا پیرو هیچ دینی نیستم من فقط چیزی رو قبول دارم که با منطقم جور در میاد ولی عاشق دین زرتشتم لطفا هر چی در مورد دین زرتشت میدونی و البته مطمعنی حقیقت داره تو هر تاپیکی بودم ریپلایم کن و بهم بگو.  و البته به همه دین ها هم احترام میزارم تا زمانی ک نخوان ب زور اون دینو بکنن تو حلقم . ( و اینم بگم واقعا از ۹۰ درصدتون تعجب میکنم چطور میتونین اینقد بد مهمان باشین)