2777
2789

تا امروز هر خاستگاری برام اومده به جلسه دوم و سوم نکشیده دیگ نمیان و زنگ نمیزنن . در حالی ک بخدا همون جلسه اول خییلی ازم خوششون میاد این خاستگار آخریم اینقدر پسندیده بود که همون جلسه اولی خاستگاری کرد میگف آهنگ بزارید برقصیم کلی عکس گرفتیم و ماچ و بوس و اینا ولی نمیدونم چرا دیگ خبری ازشون نیست . اینقدر آبروم میره ک میگم کاش اصلا خاستگار نیاد برام تا اینکه اینطوری شه همه هی ازمون میپرسن چی شد نیومدن . شب و روزم شده گریه . به دعا هم اعتقاد ندارم دوست ندارم دعا بگیرم . میشه شما برام دعا کنید از این وضعیت خلاص شم

ببخشید زیاد حرف زدم

درک میکنم 

واسه من دوتا اومد 

به دلم نمیشینن 

اصلا به من نمیخورن 

مجبورم بگم نه 

هردوتاش عذابه 

منم عذاب میکشم از این خواستگارایی که بدرد من نمیخورن 💔💔

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم من خواستگار زیاد داشتم ولی قسمت هیچ کدوم نبودم اخرش با پسر خالم ازدواج کردم هر کس قسمتت ...

منم به قسمت اعتقاد دارم . فقط میگم چرا وسط راه ول میکنن خوب بیان مث ادم خاستگاری کنن منم میگم نه یا اره اینطوری آبرومم حفظ میشه 

ببین عزیزم من خواستگار زیاد داشتم ولی قسمت هیچ کدوم نبودم اخرش با پسر خالم ازدواج کردم هر کس قسمتت ...

خود ادم از هرجهت خوب باشه ، ادم خوب نیاد برات خیلی دردناکه 

یه خواستگار داشتم 

خیلی از من خوش اومده بود 

وعده وعید داد 

وضع مالیشم خوب بود 

ولی ازش پرسیدم عصبانی بشید چه کار میکنید ؟

با یه سادگی خاصی گفت فحش میدم ، میزنم 

من داشتم شاخ درمیاوردم 

لحن حرف زدنش به سادگی میخورد تا گستاخی 

حق داشتم به عقلش شک کنم 

سوال عمیق هم نپرسید 

گفت فقط دختر به دلم بشینه 🤔اخه ادم انقدر سطحی

هردو متولد ۷۰

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
درک میکنم  واسه من دوتا اومد  به دلم نمیشینن  اصلا به من نمیخورن  مجبورم بگم ...

عزیزم میفهمم منم یه خاستگار درست و حسابی برام نیومده 😥 بختمم مشکل داره خسته شدم 

منم به قسمت اعتقاد دارم . فقط میگم چرا وسط راه ول میکنن خوب بیان مث ادم خاستگاری کنن منم میگم نه یا ...

بعضی اوقات شاید به صلاحته ک حتی نمیان ازت نظر خواهی کنن ک تو بگی اره یا نه🙋🏻‍♀️

همسرِ یک سرباز:)
اصلا ربطی به بسته بودن بخت نداره بخدا

پس چیه چیکار کنم ک اینطوری نشه بخدا مردم از رو سیاهی و شرمندگی هی میپرسن چی شد خاستگارا زنگ نزدن نیومدن و دلشون به حالم میسوزه

همزاد داری منم شرایط تو رو دارم ب دعانویس و همزاد و اینا هم اعتقد  نداشتم تا وقتی ک دیدم عیچ دلیل علمی و منطقی برا مشکلاتم نیس شک کردم تحقیق کردم دیدم علاعم همزاده  دادم دعا برام بگیرن هنو انجام ندادم ببینم چطوریه

معمولا توی هر بحثی شرکت نمیکنم . ی دختر خوش اندام   رزمی کارم ، عاشق حرفمم و هر روز برا بهتر شدن تلاش میکنم . البته پشت کنکورم و هدف پزشک شدنم دارم ب امید یزدان پاک .  من مطلقا پیرو هیچ دینی نیستم من فقط چیزی رو قبول دارم که با منطقم جور در میاد ولی عاشق دین زرتشتم لطفا هر چی در مورد دین زرتشت میدونی و البته مطمعنی حقیقت داره تو هر تاپیکی بودم ریپلایم کن و بهم بگو.  و البته به همه دین ها هم احترام میزارم تا زمانی ک نخوان ب زور اون دینو بکنن تو حلقم . ( و اینم بگم واقعا از ۹۰ درصدتون تعجب میکنم چطور میتونین اینقد بد مهمان باشین)
پس چیه چیکار کنم ک اینطوری نشه بخدا مردم از رو سیاهی و شرمندگی هی میپرسن چی شد خاستگارا زنگ نزدن نیو ...

شما اصلا نباید به کسی اعلام کنید ک واستون خواستگار میاد.

وقتی به مرحله مهر برون رسیدین و ازمایش خون رفتین بگین به بقیه.

همسرِ یک سرباز:)
بعضی اوقات شاید به صلاحته ک حتی نمیان ازت نظر خواهی کنن ک تو بگی اره یا نه🙋🏻‍♀️

ولی آبروم پیش مردم میره . صدای زن عموم رو میشنوم ک میگه حالا خدا کنه باز بیان براش 

پس چیه چیکار کنم ک اینطوری نشه بخدا مردم از رو سیاهی و شرمندگی هی میپرسن چی شد خاستگارا زنگ نزدن نیو ...

عزیزم تا همه چیز قطعی نشده نذارید کسی چیزی بفهمه. حتی فامیلای نزدیکتون

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.