2777
2789

دخترم نزدیک ۳سالشه،رو دستاش خیلی زیاد شده.

منم سه تادونه دراورده رو دستم.دارم دیوونه میشم.

براخودم رو زیاد نگران نیستم.فوقش میسوزونم.اما دخترم چی؟میگن درد داره.رو دستاش پره🥺چیکار کنممممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباشید منم داشتم فصل انجیر باید یه درخت انجیر پیدا کنید ازش انجیر بچینید اون شیرش و به محض اینکه اومد بیرون بزنید و بزارین خشک بشه میره و یه گلی ام بود که اسمش و نمیدونم شیره ی اونم بزنید خوب میشه 

✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨
نگران نباشید منم داشتم فصل انجیر باید یه درخت انجیر پیدا کنید ازش انجیر بچینید اون شیرش و به محض این ...

گل همیشه بهار؟

کاش با انجیر خوب بشه🥺فصلش کیه تقریبا؟

گل همیشه بهار؟ کاش با انجیر خوب بشه🥺فصلش کیه تقریبا؟

نه گل همیشه بهار نبود اسمش و یادم نیست خیلی بچه بودم
با انجر مال من خوب شد یه بارم با شیره اون گله خوب شد نمیدونم فک کنم اخرای بهاره فصلش 

نگرانی نداره دکتر برو ی قطره هست بهت میده دو بار بریز روش خوب میشه

دکتر رفتم.قطره داد.قطرش خیلی میسوزونه.دخترم که نمیذاره بزنم براش.منم دو هفته ست دارم میزنم انگار نه انگار.

البته به دکترای شهرمون خیلی اعتمادی نیست.

دکتر رفتم.قطره داد.قطرش خیلی میسوزونه.دخترم که نمیذاره بزنم براش.منم دو هفته ست دارم میزنم انگار نه ...

من شیرازم دکتر رفتم بهم داد 

گفت فقط روقسمت زگیل بزن یعنی دو بار زدم خشک شدکلا الان حتی جاشم نیس 

دکتر رفتم.قطره داد.قطرش خیلی میسوزونه.دخترم که نمیذاره بزنم براش.منم دو هفته ست دارم میزنم انگار نه ...

شیره انجیر اصلا نمیسوزونه 

من شیرازم دکتر رفتم بهم داد  گفت فقط روقسمت زگیل بزن یعنی دو بار زدم خشک شدکلا الان حتی جاشم ن ...

اسمشو نمیدونی؟دست ساز بود یا داروخونه ها داشتن؟