2777
2789
عنوان

بخشیده شدن بخاطر خیانت

226 بازدید | 11 پست

سلام من و خانمم مشکل داشتیم چون فکر میکرد خیانت کرده ام اما خلاصه مشکل حل شد ایشون دوباره مهربان شدن با من ، راهنمایی دوتا کار بر توی آین تاپیک خیلی کمکم کرد ، خب کار من البته درست نبود ، اما چون همیشه سلامت زندگی کردم بقول معروف سر گوشم نمی جنبید خانمم قبول کرد یه شانس بهم بده البته سه دنگ خونه رو به نامش میزنم ، ولی مشاور خیلی کمک کرد ، بیشتر از اون متانت خانمم که جارو جنجال نکرد و حتی سراغ اون طرف نرفت اونم رفته بود  پیش مشاور بعد به روی من آورد  که منو دیده ، هرچند من قصد عشق عاشقی نداشتم خانمم را از همه دنیا بیشتر می‌خوام اما این دلیل کافی برای رفتار خارج از چهارچوب نبود ،

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8062230/عذر-خواهی-به-دلیل-خیانت-

جزیی

ببخشیدن خیانت توهین به شخصیت و غرور خودته..

اسمش متانت نیس

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر که مشکلتون حل شده. امیدوارم زندگی شاد و سرشار از خوشبختی داشته باشید و دیگه هیچوقت اجازه ...

ممنونم ، ولی گاهی اشتباه پیش میاد، مهم جبران اشتباه و برخورد درست است

خیانت رو نباید بخشید اصلا  اشتباه محضه  ادمی رو که خیانت میکنه شب همراه اشغالا ساعت ۹شب ...

خیانت درجه بندی داره ، بله مرد یا زنی که به کسی خارج رابطه دل‌بستگی پیدا کنه ، لازم نیست باهم بخوابن ، دیگه کار  رابطه زناشویی تمومه ، 

اما رابطه عاطفی با ارتباط خیلی فرق دارد ،مشکل من ارتباط بود شاید اگر خانمم میدونست ناراحت نمیشد و کمک هم میکرد ، چون میداند که من هرگز دنبال کثافت کاری نبودم و نیستم ، اما بعضی از ارتباطات هم غلط است اینو بلد نبودم

خیانت درجه بندی داره ، بله مرد یا زنی که به کسی خارج رابطه دل‌بستگی پیدا کنه ، لازم نیست باهم بخوابن ...

اینا فقط توجیح هست خیانت خیانته

چ فقط یه رابطه ی عاطفی ساده باشه چ اونجوری

اینجور فقط خودمون رو گول میزنیم 

بازم شانس اوردی 

خانمتون لطف بزرگی انجام  دادن 

اینا فقط توجیح هست خیانت خیانته چ فقط یه رابطه ی عاطفی ساده باشه چ اونجوری  اینجور فقط خودمون ...

دقیقا حق با شماست ، من فکر میکردم چون عاطفی نیست و در فضای باز و نه خصوصی اون خانم رو دیدم، کارم درست بوده.  درحالیکه حتی اگر عشق علاقه هم نباشد ، لمس هم نباشد ، حرف احساسی نباشد و هم چیز طبق عرف جامعه باشه اشکال دارد ، و کاملاً اشتباه است که آدم فکر کنه چون به طرف نظر نداره پس خیانت محسوب نمی‌شود ه، مهم نیست که چی فکر می‌کنی یا نیت چی بوده مهم آزاری است که همسرم دید  

دقیقا حق با شماست ، من فکر میکردم چون عاطفی نیست و در فضای باز و نه خصوصی اون خانم رو دیدم، کارم درس ...

فقط خواهشا خیانت رو درجه بندی نکنید 

روزی هزار بار سجده ی شکر ب جا بیار 

خانمت خیلی قلب بزرگی داری که تونسته ببخشتت 

وبگذره 

سعی کن جبران کنی حالا که بهت فرصت داده 

ارع طفلی خیلی سخته فرقی نمیکنه چ برا زن چ برا مرد 

همیشه خط قرمزااا رو مرور کن اینکه شما تعهد داری ب این زندگی 

تا اشتباه نکنی 

فقط خواهشا خیانت رو درجه بندی نکنید  روزی هزار بار سجده ی شکر ب جا بیار  خانمت خیلی قلب ...

همیشه ادم از جایی که مطمن است ضربه میخوره و منم به خیال خودم فکر میگردم خیلی دانا و سفت هستم غافل از این که هر ارتباطی میتونه باغث رنجش همسر باشه حتی اگر واقعا خیال شومی هم در سر ادم نباشه . به قول معروف نمیشه دریا بری خیس نشی

همیشه ادم از جایی که مطمن است ضربه میخوره و منم به خیال خودم فکر میگردم خیلی دانا و سفت هستم غافل از ...

بله دقیقا 

خلاصه حواستون ب زندگیتون باشه که باز سر نخورین 

ب قول مادربزرگم دو دستی زندگیتون رو بچسبید 

موفق باشید