2777
2789

سلام شوهرم برنج نیم دانه شمال گرفته چطور کته درست کنم لطفا دقیق بگین برا هر پیمونه برنج چند پیمونه اب بریزم و اینکه از قبل برنج رو خیس کنم یا نه چون نیم دونس 

مامان الهه کوچولو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج رو با آب جوش خیس کن مقدار آب در حدی باشه که سطح برنج پوشونده بشه زیاد نباشه که همه ی عصاره ی برنج داخلش بره یکی دوبار آب رو خالی کن مجدد عین بار اول آب جوش بریز 

حالا برای پختش بستگی به ظرفیت هم داره ولی به ازای هر پیمونه برنج یک و نیم پیمونه آب جوش لازمه ولی همشو یک جا نریز پیمونه کن بذار کنار 

اول در حدی آب بریز که سطح برنج پوشونده بشه و یکمی بالاتر باشه و نمک هم بریز 

بذار وقتی داشت سوراخ سوراخ میشد دوباره آب بریز یه تیکه کره بنداز هم بزن وقتی هم که سوراخ سوراخ شد دورشو روغن بده

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

عزیزم به ازای هر پیمانه برنج نصف پیمانه آب بریز زیرش هم کم کن با جوصله دم بشه در حین پخت هم نزن آخر سر هم روغن داغ کن بریز جم بشه چون نیم دانه هست هرکاری کنی یکم شل میشه

گاهی این خودت دعا کن دعاکن آرام باشی و خوشبخت ......بی گمان میشنود آن خدایی که نزدیک تراز شاهرگ گردن است
سر آشپزها کجایین پس

داريم می‌نویسیم صبور باش

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
مرصی چند ساعت برنج خیس کنم  

خواهش میکنم حدود نیم ساعت تا یک ساعت خوبه از دو ساعت بیشتر نشه بهتره