برنج رو با آب جوش خیس کن مقدار آب در حدی باشه که سطح برنج پوشونده بشه زیاد نباشه که همه ی عصاره ی برنج داخلش بره یکی دوبار آب رو خالی کن مجدد عین بار اول آب جوش بریز
حالا برای پختش بستگی به ظرفیت هم داره ولی به ازای هر پیمونه برنج یک و نیم پیمونه آب جوش لازمه ولی همشو یک جا نریز پیمونه کن بذار کنار
اول در حدی آب بریز که سطح برنج پوشونده بشه و یکمی بالاتر باشه و نمک هم بریز
بذار وقتی داشت سوراخ سوراخ میشد دوباره آب بریز یه تیکه کره بنداز هم بزن وقتی هم که سوراخ سوراخ شد دورشو روغن بده