2777
2789

با صد میلیون هم حتی تو پایین ترین منطقه تهران اجاره هم میخان چرا انصاف ندارن 

حالا من صد میلیونم ندارم ولی دیدم یارو املاکی میگه صدو بیست میلیون با فلان قدر اجاره اونم خونه پنجاه متری 

اخه با خودشون چ فکری میکنن ما که نداریم چ خاکی باید ب سرمون بریزیم 😭

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو پایین که میشه

من چند روز پیش سمت فدائیان اسلام کار داشتم رفتم یه املاکی گفت ۷۰ متری دوخواب ۱۰۰ رهن کامل

چون دیوار خیلی گرون میزنن گفتم بنگاه حضوری بپرسم قیمت ها رو

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خب شاید منبع درآمد اونام همینه

اخه انصاف چی میشه که خونه پنجاه متری تو بدترین و پایین ترین منطقه صدو بیست میلیون پول پیش بخاد باز اجاره هم فلان قدر تعیین کنه

اگه خودشون این صابخونه ها مستاجر بودن درک میکردن 

...
باورت میشه من نعمت اباد تو وسط بیابون پرسیدم صدتومن نداشت 

چه گرون

بیشتر بگرد عزیزم

چقدره بودجه اتون؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اخه انصاف چی میشه که خونه پنجاه متری تو بدترین و پایین ترین منطقه صدو بیست میلیون پول پیش بخاد باز ا ...

والا انصاف کیلو چنده اگه مسلمانی اینه ک اگه نعوذ بلاه حضرت علی بیاد این وضع رو ببینه دین اسلام رو می بوسه میزاره کنار

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤
جلوی تورم در همه زمینه‌ها رو باید بگیرن نه فقط اجاره خونه. وقتی همه چی چند برابر شده خب معلومه اینم ...

دنیا واسه پولدارهاست ما اومدیم استادیوم بدون تماشاگر نشه✌

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤