2777
2789

دوماهه پریود نشدم .. ضخامت دیواره رحمم ۱۸ هست .. 

دکترم جوابمو نمیده. شوهرم سرکاره نمیتونم برم دکتر.. 

خیلی خطرناکه؟ 

فولیکول هم سایز ۲۲هس 

خداجون ! میشه یه فرزند سالم هدیه بدی بهم؟ خیلی تنهام خدا

نه خطری نداره هر وقت تونستی برو دکتر دارو میده خوب میشی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خطری نداره هر وقت تونستی برو دکتر دارو میده خوب میشی

برا مامانم ۲۰بود رحمش رو دراوردن😑

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چن سالته ضخامتت خیلی بالاس 

۲۸ سالمه .. 

اره بالاست . سرخود قرص ال دی هم مصرف کردم که پریود شم و بیاد بره .. اما نشدم هنوز

۲۸ سالمه ..  اره بالاست . سرخود قرص ال دی هم مصرف کردم که پریود شم و بیاد بره .. اما نشدم هنوز

ببین امروز فردا نکن

حتمی یه دکتر حسابی برو سریع تر 

پاپ اسمیر و سایر ازمایشها رو ازت بگیره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ببین امروز فردا نکن حتمی یه دکتر حسابی برو سریع تر  پاپ اسمیر و سایر ازمایشها رو ازت بگیره

باید همین کارو کنم.. ممنون عزیزم.. 

حتما دیگه بچه نمیخواست.. من که در حسرت بچه ام چه کنم

اره مامانم دی ماه عمل کرد

حتما سریع برو دکتر 

همین امروز

اره مامانم دی ماه عمل کرد حتما سریع برو دکتر  همین امروز

شوهرم سرکاره راه دور . مجبورم صبر کنم .. 

مادرتون چند سالش بوده؟ دکتر نگفت چرا اینطور شد؟

شوهرم سرکاره راه دور . مجبورم صبر کنم ..  مادرتون چند سالش بوده؟ دکتر نگفت چرا اینطور شد؟

مادر منم در اوردن ضخامت داشت وفیبروم و خون ریزی سنگین شرایط رحمی هرکسی متفاوته خیلیا آمپول میزنن پریود میشن تمام میشه میره شما سنتون کمه با دارو و آمپول حل میشه نگران نباشید مادر من۴۳سالشه

شوهرم سرکاره راه دور . مجبورم صبر کنم ..  مادرتون چند سالش بوده؟ دکتر نگفت چرا اینطور شد؟

عه چه ربطی داره

خودت برو 

مامانم ۵۰سالشه 

خونریزی شدید داشت

و هی رحمش بزرگتر میشد ینی از زمانی که شروع کرد دکتر و چکاپ و فلان تا روزی که وقت عملش شد ضخامت رحمش شده بود۲۶😒🥺