2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم بچه هامو چکنم

218 بازدید | 20 پست

دوتا پسر پنج ماهه و دوساله دارم 

پنج روزه کرونا دارم ولی اونا علايم ندارن کمو بیش ماسک میزنم ولی خب شیر میدم و همه کاراشونو خودم میکنم 

میخام ببینم کسی بوده بچه هاش کرونا نگیرن؟ چجوری بوده ؟ 

اشکال نداره اگه بگیرنم چیزی نمیشه مراعات کن ولی اگه گرفتم مثل سرماخوردگی رد میکنن پسر من گرفته بود تب داشت و سرفه شدید بعد سه چهار روز کم کم بهتر شد ولی چند روز اول اذیت شد 

من سبز خواهم شد میدانم پرستو ها لا به لای انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت🌺🤞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ کاری نکن یا نمیگیرن یا سبک میگیرن فقط لطفا نفرستشون خونه کسی چون ناقلن بقیه رو هم بیمار میکنن

دقیقاً

هیچ کاری نکن یا نمیگیرن یا سبک میگیرن فقط لطفا نفرستشون خونه کسی چون ناقلن بقیه رو هم بیمار میکنن

نه بابا مگه خرم با بدبختی خودم با بیماری نگرشون میدارم البته ی پرستارم دارم ولی بازم خیلی سخته

اسفند زیاد دود کن  ولی احتمالش هست اونا هم بگیرن  با اولین علایم ، ببرشون دکتر  هم ...

دکتر نمیخواد شیاف استامینوفن واسه تب بالا 

دیفن هیدرامین ...شربت تایلوفن سرفه شدید بود دکسترومتورفان

اره پارسال همین موقع همعروسم گرف دخترش دو سال و نیم کنارش میخوابید دکتر گف اشکال نداره فقط باید دوتا ماسک بزنی خودت و مرتب دستاتو ضدعفونی کنی و باقیمانده غذاتو هم الکل بزن بریز نذار بهش دست بزنن همین دیگه نگران نباش نمیگیرن انشالله اگ کسی میتونه بیاد پیشت کمکت کنه چون ضعفت میشه. سیب و ۴ قاچ کن باپوست دوجوش بخوره تو آب بدون شکر بخور ب بچتم بده . دارچین و اویشن خیلی خفیف دم کن بخورید همتون تو خونه و نگران نباش .روزی یدونه قرص ویتامین سی جوشان هم بخر

اسفند زیاد دود کن  ولی احتمالش هست اونا هم بگیرن  با اولین علایم ، ببرشون دکتر  هم ...

کی دیگه علائم میدن پسر دو ساله ام یک ماه پیش سه شب تب کردو مریض شد فککنم کرونا بود ولی ما هیچ کدوم نگرفتیم فکر مژکنم ایمن باشه الان به کرونا 

چند روز مریض بود پسرتون ؟ 

ی هفته  دو سه روز اول یکم اذیت شد بعدش سرفه های خشک شدید اصلا نمیتونستی بخوابه بهش دیفن میدادم و دکسترومتورفان و  یه شربت  گیاهی نمی‌دونم اسمشو یادم رفته فک کنم آیورمی ...البته پسر من ۴سالشه

لطفا اسپند دود نکن به هیچ وجه 

آویشن بزار بجوشه فضای خونه  ضد عفونی میشه 

پیاز قاچ کن بزار رو اوپن 

بچه هام اگه قرار بود بگیرن تا حالا گرفته بودن نترس رد کردن

بهستن زیاد آب بده اگرم بعد این بگیرن خیلی خیلی خفیف میشه

خودتم  زنجبیل و آویشن و یه ورق لیمو امانی بزار ۵ دقیقه با یه لیوان آب بجوشه بخور 

بینی رو زود به زود اسپری بینی بزن و حتما سریع تر برو دکتر 

ان شالله زود خوب میشی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم