2777
2789
عنوان

درمان تنبلی چشم کودک ؟؟؟

4041 بازدید | 31 پست

سلام خانم ها.من دخترم تنبلی چشم داره.دکتر گفته باید چشم سالم رو ببندی حالا من موندم این بستن چشم باید چطوری باشه؟؟واسش از داروخانه پد گرفتم ولی زیر پد رو که نگاه میکنم میبینم زیر پد چشمش باز هست،حالا یعنی اشتباهه؟یعنی باید جوری پد چسبوند که پلکش بسته بشه یا اینکه زیر پد پلک باز باشه موردی نداره؟؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید چون خیلی گیج شدم و دکترش هم در دسترسم نیست که بپرسم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم بر اثر  تصادف انحراف شدبدچشم پیدا کرد که دکتر گفت ممکنه باعث تنبلی بشه من عینک گرفتم که پارچه مخصوص داره کامل روی شیششو میپوشونه نمیذاشت با پد یعنی فایده ای نداشت کریه میکرد میکند فوری

دخترم منو ببخش💔 عذاب وجدان شدید باعث شده هیچوقت نتونم خوشحال باشم 😔

من دخترم بر اثر  تصادف انحراف شدبدچشم پیدا کرد که دکتر گفت ممکنه باعث تنبلی بشه من عینک گرفتم ک ...

اون پد های عینکم گرفتم ولی وقتی میزارم روی عینک بالاخره کامل کامل جلوی دید رو نمیگیره و بالا و پایین و گوشه های عینک باز هست ونور وارد چشم میشه.درسته؟کامل که چشم را نمیبنده این نوع پدها،درسته؟

اون پد های عینکم گرفتم ولی وقتی میزارم روی عینک بالاخره کامل کامل جلوی دید رو نمیگیره و بالا و پایین ...

پد اگع میزاره که خوبه

دختر من نمیذاشت دیگه عینکشو بردم دکتر اولش گفت نه فایده نداره ولی وقتی دید گفت نه خوبه 

هیچ راه نورو دیدی نداره

پد اگع میزاره که خوبه دختر من نمیذاشت دیگه عینکشو بردم دکتر اولش گفت نه فایده نداره ولی وقتی دید گف ...

چه جوری پد رو روی عینک گذاشتی که راه نور و دید نداشت؟؟ آخه بالاخره عینک یه فاصله کوچیکی با صورت داره دیگه که اون فاصله باعث ورود نور میشه.شما چطوری پد رو روش زدید؟

آره

تورو خدا از مامانت یا کسی که واسش پد میبست میپرسی دقیقا چه جوری میزاشته؟یعنی زیر پد پلک خواهرتو میبسته و بعد پد رو میچسبونده؟ یا فقط پد رو میچسبونده و پلک هم زیر پد باز و بسته میسده به طور عادی؟خیلیییی ممنون میشم.

چه جوری پد رو روی عینک گذاشتی که راه نور و دید نداشت؟؟ آخه بالاخره عینک یه فاصله کوچیکی با صورت داره ...

پارچه خود عینکه عزیزم مخصوصه

پد اگع میزاره که خوبه دختر من نمیذاشت دیگه عینکشو بردم دکتر اولش گفت نه فایده نداره ولی وقتی دید گف ...

دختر من ۳.۵سالشه و پد و هرچیزی که جلوی چشمش باشه روی مخش هست و هی میخاد برداره،چه پد چسبی چه پد عینک.