2777
2789
عنوان

شوهرم به مادرش اینجوری گفته +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 81 پست

اختلافتون مگه سر چی بوده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عصبانی بوده یه چیزی گفته بعد چجوری اینقدر راحت میرین تو پیامای همسرتون و عکس میگیرین!!😦

خواب بود عزیزم و این پیامو مسدود کرده بود که خدا خواست برم اونجا و ببینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوبه پاک نکرده معلومه ازت حساب نمیبره ولش کن کم محلش کن گفت چته بگو پیامتو دیدم واینا

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...
ن عزیزم حذف نیست ..پیام رو مسدود کرده

اهان من فکر کردم حذف کرده اخه تو واتساپ وقتی پیام حذف میکنی اونطور میاد

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
علامته بلاکه حذف نیست 

بله عزیزم ممنون😘

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
اختلافتون مگه سر چی بوده

۱۰روزه زایمان کردم ..خونه مادرشوهرمم ...یه برادرشوهر ۶ساله دارم و دختر اولم ۱سالشه ....داشت دخترم رو اذیت میکرد فقط گفتم نکن اذیتش باهاش بازی کن بخدا همین 

خیلی ....تا حالا ۱۰بار بهم خیانت کرده حتی بروی خودمم نیاوردم ...بعد با یه بحث الکی همچین حرفی زد ... ...

حق داری ، دل آدم میشکنه به خدا☹

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

مرتیکه احمق چلغوز حقشه همین جا بزنم بشورم جدو ابادش رو میترسم استاترم ناراحت شه عجب آدم مریضیع مرتیکه نفهم اصلا یه بحس و دعوا رو نباید کسی بفهمه چقد این بشر ها میتونن بی شعور باشن

ما همه برابر هستیم ✨