2777
2789
عنوان

طلسم ,واقعیت داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5663 بازدید | 30 پست
برمیگرده.منم این جریانو 3 4 سال پیش تجربه داشتم خداروشکر زود ب اشتباهم پی بردم.وازخداخواستم اگ قسمت ...

الهی عزیزم بازم شکر ک گذشت...اخه من ب چشم دیدم چقد از خدا خواست چنتا چله برداشت چقد گریه میکرد بعد یهو اینکارو کرد...پسره یعنی برمیگرده؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی عزیزم بازم شکر ک گذشت...اخه من ب چشم دیدم چقد از خدا خواست چنتا چله برداشت چقد گریه میکرد بعد ی ...

اینارو ک میگی یاده خودم میفتم دقیقا شب وروزم لحظه ب لحظم شده بود غم وغصه وگریه.ازخدا فقط اونومیخاستم قران ختم میکردم چله برمیداشتم کلی نذرونیاز و ازاینا پامیشدم میرفتم قم مشهد نذرموادامیکردم میومدم ولی اخرش میدونی چی شد؟ ی روز ب خودم اومدم گفتم دیگ بسه انقد خودتو خرد کردی و ارزشتو اوردی پایین.اونی ک باید دنبال من بیاد اونه ن من.فقط ازخداخواستم هرکی ک تو قسمتم هس بزاره سرراهم.. دعایی ام ک نوشته بله امکانش هس ولی اگ طلسم باشه شدنیه دعای نوشتنی بعد 40 روز باطل میشه کم کم اثرش میره طلسم بیشتر اثرش

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....
وای خدانکنه گناه داره

دوستت نباید میفتاد تواین کارا. تو کاره خدا نباید دست برد چرا اصرارداره ب کاری ک صلاح نیس؟ازخدا میخام این ازدواج اگ براش مصلحت نیس ب حق فاطمه ی زهرا مصلحت دارش کنه .توام براش دعاکن حالا ک واقعا ازته دل این پسرو دوس داره و ب هرطریقی میخادبهش برسه ازخدابخواه بخاطر فاطمه ی زهرا کنارهم خوشبختشون کنه زندگیشون دوراز تلخی و غصه باشه

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....
دوستت نباید میفتاد تواین کارا. تو کاره خدا نباید دست برد چرا اصرارداره ب کاری ک صلاح نیس؟ازخدا میخام ...

انشالله خداکنه مرسی از دعای قشنگت واقعا خودم دیدم چقد التماس کرد ب خدا