2777
2789
عنوان

تجربه من از قرص اورژانسی💊

| مشاهده متن کامل بحث + 228959 بازدید | 111 پست
عزیزم یه سوال داشتم درمورد قرص اورژانسی میتونم بپرسم؟ من و نامزدم عقد نیستیم رتبطه داشتیم سطحی هردو ...

نه عزیزم اصلااااا امکان بارداری نیست و اصلاااا اورژانسی رو انقدر ب راحتی نخور چون خییییلیلییی عوارض داره. اصلا از روی لباس ب هیییچ عنوان امکان نداره خیالت راحت نگران نباش❤️فقط اورژانسی نخور ک بعدا خیلی پشیمون میشی🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه.مردام استرسی میشن.چندسالته؟

ببخشید منم سوالی داشتم ازتون من وهمسرم رابطه محافظت نشده داشتیم ولی نه رابطه کامل هنوز عقدیم،البته مطمئن نیستم که پیشاب بادست منتقل شده یانه ولی جهت اطمینان بادکتر تلفنی صحبت کردم و قرص اورژانسی مصرف کردم ولی بازم میترسیم واسترس داریم یعنی ممکنه عمل نکنه و من حامله بشم؟؟

سلام دوستان من ۳ ماه پیش با دوست پسرم از مقعد رابطه داشتم و ۲ تا ۳ ساعت بعد قرص اورژانسی خوردم ماه اول خونریزیم خیلی کم بود و ماه دوم یکم بیشتر بود و این ماه هنوز پریود نشدم احتمال بارداری هست ؟ میشه زودتر کمکم کنید 

سلام کسی هست جواب سوال منم بده….؟

من ماه پیش اورژانسی برای اولین بار خوردم بعد ۴ ۵ روز پریود شدم اما مقدارش کمتر بود نسبت به بقیه ماها

امروز تقریبا ۲۵ سیکلم هستش سه چهار روزی هست حالم خیلی بده حالت تهوع شدید جوری که از خواب بیدارمیشم  گرگرفتگی دردر سینه دلدرد وکمردرد زیاد از عوارض قرصه یعنی؟؟

سلام کسی هست جواب سوال منم بده….؟ من ماه پیش اورژانسی برای اولین بار خوردم بعد ۴ ۵ روز پریود شدم ام ...

احتمالا از عوارض قرصه 

چون‌پریود شدی نگران نباش

فعلا امضا ندارم
سلام دوستان من ۳ ماه پیش با دوست پسرم از مقعد رابطه داشتم و ۲ تا ۳ ساعت بعد قرص اورژانسی خوردم ماه ا ...

نه دیگه پریود شدی تمومه 

بعد اورژانسی کلا بهم‌میریزه 

فعلا امضا ندارم
دقیقاااااا منم ی بارخوردم دهنم آسفالت شد تا به نرمال بودن رسیدم

سلام خوبید؟یه سوال من دقیقا یه بار خوردم دو ماه پیش ۵ روز بعدش شدم ولی الان که ماه دومه باید ۳ وم میشدم باز نشدم.ینی بخاطر عوارض قرصه؟؟

سلام خوبید؟یه سوال من دقیقا یه بار خوردم دو ماه پیش ۵ روز بعدش شدم ولی الان که ماه دومه باید ۳ وم می ...

سلام گلم ممنون❤️

اره عزیزم مال اونه خیلی ضرر داره خیلی عوارضشم تا۱سال میمونه سعی کن استفاده نکنی اصلا

سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat