2777
2789
عنوان

با یه اقایی توی دوران اشنایی.....

391 بازدید | 14 پست

با یه اقایی در دوران اشنایی هستیم و ایشون بعضی مواقع میگه چرا عکس و ویدیو میزاری و دنبالش میگه با خودت من نمیخام مجبورت کنم که نزاری 

و یه مسئله دیگه اینکه از دوستی های قبل من هم با خبره ولی میگه من درکت میکنم و ... 

با توجه به اینکه میگن توی دوران اشنایی به نشانه ها دقت کنید بعدا اینها بنظرتون مشکل سازه؟ و ممکنه بعدا گیر بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدفتون از رابطه چیه ازدواج یا چی

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤
اگر رابطه تون جدی شد حتما با مشاور صحبت کن آدما معمولا تو دوران عشق و عاشقی خود واقعیشونو نشون نمید ...

مشاور قبل ازدواج رفتیم مشکلی نبود 

و باهاشم صحبت کردم که الان هرچی هست الان بگو نشون بده نشه مثل خیلیا که بعد ازدواج خودواقعیشون مشخص میشه 

ولی بازم بااین اوصاف بعضی وقتا اینجور حرفا میزنه اخرشم میگه با خودت 

ادم واقعا میترسه خب

ازدواج عزیزم . خانواده ها با خبرن 

بعضی وقتا آقایون با این حرفاشون میخوان خودی نشون بدن و غیرتی باشن

شوهر منم اوایل یه چیزایی میگفت منم احترام میذاشتم مثلا ساق دست میپوشیدم یا روسریم زیاد عقب نمیرفت الان نه عادی شده چون بهم اعتماد کرد

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤
بعضی وقتا آقایون با این حرفاشون میخوان خودی نشون بدن و غیرتی باشن شوهر منم اوایل یه چیزایی میگفت من ...

عه چقدر خوب . چون ایشون خصوصیات خوب زیاد دارن ولی یکم نگرانم سر این موضوع