2777
2789
عنوان

خرگوش خونگی

137 بازدید | 16 پست

من الان یه هفتست خرگوشمو گرفتم روزای اول غذا نمیخورد ولی الان بهتر شده و مرتب تر الان رفتم پیشش دیدم یه داره نفس نفس میزنه اصلانم خوب نمیشه الانم دامپزشکی بستت نمیدونم چیکار کنم خیلی میترسم طوریش بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دقیقا تو این تاپیک باید این تبلیغ برام بیاد😐😂

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
غذا چی میدی بهش؟ چجوری نفس نفس میزنه؟ ینی سخت نفس میکشه یا فقط موقع نفس کشیدن دماغشو تکون میده؟

فقط وقتی علف بهش میدم میخوره یک ماهشه هنوز 

نفس نفس میزنه دهنشو باز میکنه و خیلی تند نفس میکشه قبلا اینطوری نبود 

فقط وقتی علف بهش میدم میخوره یک ماهشه هنوز  نفس نفس میزنه دهنشو باز میکنه و خیلی تند نفس ...

علف نده سبزی بده با هویج

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤
ببین نفس نفس یعنی چی بدنش تکون میخوره یا صداشو حس میکنی چون معمولا خرگوشا اینجورینپو اینکه کجا نگهد ...

ضربان قلبش بالاست و نفساش خیلی بلند و صدا دارن مثل اینکه چیزی توی گلوش گیر کرده باشه 

ضربان قلبش بالاست و نفساش خیلی بلند و صدا دارن مثل اینکه چیزی توی گلوش گیر کرده باشه 

احتمالا مشکل تنفسی داره  فردا اولین کاری که میکنی ببرش دکتر چون خیلی خطرناکه امکان سرما خوردگی هم داره

فقط وقتی علف بهش میدم میخوره یک ماهشه هنوز  نفس نفس میزنه دهنشو باز میکنه و خیلی تند نفس ...

فردا اول وقت حتما ببرش دکتر . من خرگوش دارم خیلی حیوون حساسیه  . یکماهه فکر کنم باید بهش شیر خشک مخصوص بدی 

فردا اول وقت حتما ببرش دکتر . من خرگوش دارم خیلی حیوون حساسیه  . یکماهه فکر کنم باید بهش شیر خش ...

ببین آبریزش بینی نداره؟ من چنوقت پیش آبریزش داشت نفس کشیدنش خیلی سخت شده بود ، دکتر براش دو روز آمپول زد خداروشکر خوب شد