2777
2789

منم امیکرون گرفتم از روز پنجشنبه 

کاربر دختر خانم هستم. تاپیک هام رو بخونید و نظر بدید . آقایان لطفا درخواست دوستی ندید.....آرزوی خوشبختی و عاقبت بخیری همه حتی دشمنان عزیزم .... هر چقدر خدا رو باور کنید همونقدر هم خدا باهاتونه

علائم میمونه ولی تا ۱۴روز ناقل هستی

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک از دیروز سرما خوردم زیاد بهش فکر نکن ک امیکرون یا چی چیه

اینا همون سرماخوردگی هاس فقط عوضیا  بروزش کردن  بیشتر وحشت ازش بعد خود بیماری

اگ.میشه یه صلوات برای حاجت مامان بابام بفرستین

تا ۲۵ روز منتها بعد پنج روز دکتر میگفت با دو تا ماسک میشه بری بیرون به کارت برسی ما یه هفته ای خوب شدیم شوهرم که حس بویایی و چشایی شو از دست داده بود بعد دو هفته برگشت 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

هم دردیم پس🥲🖐🏻

منم جمعه مریض شدم،  الان فقط خیلی سرفه دارم 

میگن تا ده روز نهایتش میمونه نمیدونم دیکه بستگی ب بدن داره

خیلی درد گندیه نمیدونم چرا تموم نمیشه😣

هرکی  بدون ما خوشه،  در خوشی اش برکـــت...