2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین می‌خوام عکس غذاهامو بزارم نظر بدین🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 4367 بازدید | 136 پست
هویج و ساقه کرفس میریزم داخل مرغ که با مرغ بپزه ولی چوب دارچین نه چون اصلا مزه دارچین رو دوست ندارم

چوب دارچین ن پودرشو اصلا مزه دارچین نمیده منم دارچین دوست ندارم ولی چوب دارچین میندازم توغذا

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید همون پیج خودم رو دیدی میشه لطفاً اسکرین بزاری اینجا ببینم

بله دارم توی اسکرینام دنبالش میگردم 

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

مزه دارچین نمیگیره؟؟!

ن من خودم از مزه دارچین متنفرم یه چوب بنداز داخلش با زعفرون هم یه ربع قبل ای ک شعله رو خاموش کنی بزن 

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
حتما امتحان میکنم مرسی از پیشنهادات😘🌹

فدات 😍😍خورش کرفس هم درست کن عاشقش میشی ولی من دستورشو عوض کردم 😂

فدات 😍😍خورش کرفس هم درست کن عاشقش میشی ولی من دستورشو عوض کردم 😂

اتفاقا کرفس گرفتم فریز کردم تو برنامه هامه‌که درست کنم ولی نمی‌دونم به غیر از کرفس و برگش دیگه چه سبزی هایی باید داخلش بریزم

وزن اولیه 108⬅️وزن امروز7۶⬅️وزن هدف 69
اتفاقا کرفس گرفتم فریز کردم تو برنامه هامه‌که درست کنم ولی نمی‌دونم به غیر از کرفس و برگش دیگه چه سب ...

نعنا وجعفری هم هست ولی من دستورشو دور زدم😂بجا نعاوجعفری یه لیوان سبزی قرمه ریختم وساقه وبرگ کرفس رو مثل سبزی قرمه ریزخورد کردم وسرخ کردم هرکی هم خورد عاشقش شد 😜

مرسی منتظرم

عزیزم همچنان دارم میگردم اینم بفرستم فکر نکنی جا زدم  پیامم مجدد بخون من تعریف کردم نه تخریب ببین اکثر پیجای که به دلم بشینه ذخیره میکنم و  اسکرین میگیرم  و از اینجای خوب یادم بود  که جوجه هارو دیدم  و فرداش ناهار جوجه درست کردیم 😬😬

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

با چه دسترسی مگه درست میکنی اگر خوشمزس بگو🤤😋

من کرفس بابرگ وساقه اشو ریز خورد میکنم ومثل سبزی قرمه سبزی سرخش میکنم چون اون خورش کرفس ک گوگل میزنی لعاب ندارن من خوشم نمیاد بعدم اگ گوشت قرمز هست اب پز میکنم خون آبش بره بعدپیاز زیاد رنده میکنم تفت میکنم گوشت رو اضافه میکنم بعدک دوباره تفت دارم فلفل سیاه وکاری وفلفل قرمز وزردچوبه میزنم سبزی رو اضاف میکنم بایه لیوان سبزی قرمه تفت میدم وآب میریزم روش لوبیا پخته روهم اضافه میکنم بدون لوبیاهم میشه شعله رو کم میکنم 7تا8ساعت تاخوب جابیفته لیمو عمانی هم ازوسط نصف میکنم هسته هاشو درمیارم ک خورش تلخ نشه یه ساعت قبل خاموش شدن اضافه میکنم قره قروت یاهمون قاراهم میزنم ویه ربع قبل خاموش شدن گاز یه قالب یخ میندازم داخلش.. ولی اصل خورش کرفس با کرفس ونعناوجعفریه من اونجور دوست ندارم لوبیا هم سلیقه ایه بخاطر همین من دستورشو دور زدم🤨ولی همه عاشقش شدن 

عزیزم همچنان دارم میگردم اینم بفرستم فکر نکنی جا زدم  پیامم مجدد بخون من تعریف کردم نه تخ ...

حالا کو جوجه هااسی

حالا کو جوجه هااسی

حالا مگه پیدا میشه عکسای ماقبل تاریخخم پیدا کردم اونی که میخوام نه  🤦🏻‍♀️

همون صفحه یک سیخاشم حتی رفتم خریدم برا جهیزیم 😅

حالا مگه پیدا میشه عکسای ماقبل تاریخخم پیدا کردم اونی که میخوام نه  🤦🏻‍♀️ همون صفحه یک سیخاش ...

😂😂😂😂هروقت نخواستی پیدا میشه